eBay ansætter chief scientist for AI indsats

0
33

Nul

ai-ebay.jpg
Jan Pedersen (eBay)

eBay tirsdag annonceret, at firmaet har ansat Jan Pedersen til firmaet som vice president og chief scientist for kunstig intelligens. Han vil føre eBay ‘ s AI indsats, herunder strategi, computer vision, naturlige sprog, forståelse, og machine learning til at bringe mere AI værktøjer til handel.

eBay sagde Pedersen vil være baseret i sin San Jose, CA hovedkvarter og rapportere til CTO Steve Fisher. Han vil officielt begynde på Februar. 20. I sin rolle, Pedersen vil også føre AI R&D-investeringer, og et team af forskning, data, og anvendes forskere.

Se også: Hvad er AI? Alt, hvad du behøver at vide om Kunstig Intelligens

Forud for eBay, Pedersen serveres som VP for data videnskab på Twitter førende investeringsbank i data analytics og machine learning-infrastruktur.

“Jan er en sand pioner i branchen, med over tredive år på at udvikle søgning, dyb læring, machine learning og AI-teknologier på skalaen,” Devin Wenig, formand og administrerende DIREKTØR for eBay, sagde i en erklæring. “Han slutter sig til os på et afgørende tidspunkt, hvor AI videnskaber, herunder computer vision og dybe læring er nu i stand til at omdanne personlig, intens shopping oplevelser. eBay kører på AI og vores fortsatte innovation under Jan ‘ s ledelse vil omdanne hver meningsfuld øjeblik, vi har med vores købere og sælgere.”

Pedersen er krediteret med mange patenter, der arbejdede på Xerox Palo Alto Research Center, AltaVista, Yahoo og A9.

I juli 2017, eBay indført en AI-drevet søgeværktøj, der bruger computer vision og dybe læring til at sammenligne billeder, som en shopper, overføres til eBay app ‘ en til billeder af live programoversigter på eBay til at finde lister.

Tirsdag, eBay sagde, at det ser ud til at fremme sin ledelse i AI med Pedersens ansættelse.

Relaterede Emner:

E-Handel

Digital Transformation

Innovation

Thought Leadership

Tech-Branchen

0