Bör märken stoppa ad utgifterna? Undersökningen säger ja

0
31

Noll

Gillar det eller inte — konsumenten innehåll som skapats har en inverkan på vår köp-beslut-och framgångsrika marknadsförare vet hur att utnyttja detta innehåll för att maximera effektiviteten i sina kampanjer.

Should brands should stop ad spending Yes says report ZDNet
Stackla

San Francisco-baserade sociala innehållet företaget Stackla, har undersökts på 2 000 konsumenter för sitt Inflytande i en Digital Ålder rapport.

Det finns att konsumenterna i hög grad påverkas av bilder och innehåll som de kan relatera till.

Rapporten visar att användarna älskar användargenererat innehåll (UGC) – de gör inte som påverkare annonser.

I själva verket, över nio av tio konsumenter säger äkthet är viktigt när du bestämmer vilka varumärken de gillar och stöd.

Och de tycker att UGC är mycket mer äkta då innehåll som skapats av varumärken.

Bara två av tio konsumenter tror att innehållet är skapat av varumärken är den mest autentiska — vad ett slöseri med marknadsföring dollar.

Även om mindre än hälften av konsumenterna säger att de trodde att de kunde identifiera UGC, i verkligheten sju av tio av oss kan säga om en bild har skapats av ett varumärke eller en vanlig konsument. Nästan sex av tio konsumenter tror att de flesta märken inte skapa äkta innehåll alls.

Med en tredjedel av millennials påverkas av vad de ser på nätet-jämfört med att bara sex procent av baby boomers — marknadsförare har en utmärkt möjlighet att lyckas, helt enkelt genom att utnyttja detta innehåll och att få nå.

Över två tredjedelar av konsumenterna (72 procent) inlägg till Facebook minst två gånger per månad och ett tredje inlägg för att Instagram, innehåll kan lätt förökas. I USA, nästan hälften (42 procent) efter sex gånger per månad till Facebook, enligt rapporten.