Arm rolt Project Trillium voor edge-apparaat computing

0
32

Nul

Arm op dinsdag introduceerde Project Trillium, een suite van machine learning IP-dat streeft naar macht neurale motoren als ze migreren naar de rand, en AI-toepassingen die de vraag van de plaatselijke verwerking.

Het IP-omvat de vennootschap machine learning en object detectie-processors en neurale netwerk bibliotheken.

Arm zegt de ‘machine learning’ processor gebouwd met een ground-up design ingeschakeld door open-source software voor high performance efficiency en gevolgtrekking aan de rand. De processor analyseert minder pixels voor een snellere, fijnkorrelig object herkenning, en levert prestaties van meer dan 4,6 TOPs met een rendement van 3 Topjes per watt.

Het object detectie processor is ontworpen om objecten in beelden en rijke typeringen in real-time met full HD op 60 frames per seconde. Arm, zei de eerste generatie OD processor bevoegdheden van de laatste Component beveiliging camera, maar de vennootschap die genoteerd is op een schare van het toekomstige gebruik van de gevallen voor de gecombineerde oplossing.

screen-shot-2018-02-12-at-3-50-34-pm.png

Naast smart-camera ‘ s en andere visie-gebaseerde apparaten, Arm zei de ML-en OD-processors kan worden toegepast op het smart city-systemen voor real-time informatie en controle, met inbegrip van voetgangers impedanties, congestie, en de veiligheid. Het bedrijf zei ook dat de onderliggende architectuur wordt de schaal van alle de weg naar het datacenter.

“Het niveau van verfijning van de edge-apparaat computing verplaatst sneller dan iedereen verwacht,” zegt René Haas, voorzitter van het ” Arm ‘ s IP-Producten van de Groep. “Er worden veel verschillende toepassingen zoals machine learning beweegt de rand.”

Als voor het neurale netwerk bibliotheken, Arm zei Trillium biedt een naadloze koppeling in een bank of Arm partners die neurale netwerk applicaties, met inbegrip van frameworks zoals Google TensorFlow, Caffe, AndroidNN API en MXNet.

“We lanceren het Project Trillium twee weken voordat het Mobile World Congress 2018 begint,” zei Jem Davies, GM van machine learning in de Arm. “Dit jaar is het evenement zalen zijn voorzien van vroege implementaties in de vorm van de Arm Object Detectie processor in producten zoals IP-beveiliging en smart camera’ s. De toekomst laat zien ziet het volle bereik van de Arm ML technologieën steeds meer grip veel ruimer en het ondersteunen van de groei van smart connected devices als onderdeel van een nieuwe wereld, gebaseerd op AI.”

VORIGE EN AANVERWANTE DEKKING

Wat is AI? Alles wat u moet weten over Kunstmatige Intelligentie

Een executive gids voor kunstmatige intelligentie, van machine learning en algemene AI-neurale netwerken.

ARM lanceert nieuwe Cortex, Mali processors te stimuleren AI, VR mobile tech

De nieuwe processors zijn ontworpen voor “altijd aan” – interfaces in staat om te gaan met AI en VR applicatie eisen.

Intel onthult de Nervana Neurale Netwerk Processor

De chipmaker legt de architectuur achter de nieuwe AI-gericht processor, voorheen bekend als het Meer van Crest, en de namen van Facebook als een medewerker als het brengt de Nervana NNP op de markt.

Verwante Onderwerpen:

Hardware

Intel

ARM

Kunstmatige Intelligentie

Innovatie

0