Unilever wil dwingen om meer digitale advertentie transparantie, percelen blockchain pilot met IBM

0
21

Nul

Unilever heeft bedreigd te trekken de advertenties van Facebook en Google door het moeras van vals nieuws en andere desinformatie en kan de wind met behulp van blockchain technologie van IBM naar fraude ontmoedigen.

Zoals gemeld op CNN en andere sites, Unilever decry het gebrek aan transparantie in digitaal adverteren en het gebruik van 9,8 miljard dollar jaarlijkse marketing budget om verandering af te dwingen. Unilever, samen met Procter & Gamble, zijn gericht op het afdwingen van meer transparantie in digitale reclame.

Met Google en Facebook slokt bijna elke incrementele reclame dollar, Unilever plukken op de twee reuzen te dwingen om meer transparantie.

IBM zei dat het werken met Unilever op de ontwikkeling van een pilot-programma dat zal het bijhouden van de digitale advertentie het kopen ecosysteem via blockchain. Het gebruik van de blockchain, die voorziet in een enkele grootboek en de versie van de waarheid in transacties, zou geven marketeers meer inzicht te hebben in hoe de digitale advertentie-inventaris is gevuld.

Hoe Blockchain technologieën zijn transformatie van onze samenleving | IBM, Maersk vorm blockchain joint venture op te richten op de wereldwijde handel

Unilever zal gebruik maken van IBM ‘ Blockchain en start met elementaire financiële instrumenten voor digitale media te kopen. Het rendement op de investering voor bedrijven is duidelijk sinds ongeveer 20 procent van de advertentie-uitgaven is frauduleus.

Ook: Executive ‘ s guide to implementing blockchain technologie | tijd om te beslissen is hier voor de blockchain, maar zijn bedrijven klaar? | Video: Waarom sommige van de grootste bedrijven in de wereld zijn nu te investeren in blockchain Kunnen | blockchain uitvoeren van een stad staat? In Dubai blockchain-aangedreven toekomst

Blockchain is ook beschreven als een potentiële media-inkoop tool in een whitepaper door het Interactive Advertising Bureau. De whitepaper, die gericht is op de video advertising, heeft opgemerkt:

Het papier erkent dat de blockchain heeft gevangen onder de aandacht van het publiek door de stijgende groei van cryptocurrency, maar laat ook zien dat de technologie is een natuurlijke pasvorm voor de digitale reclame supply chain–mogelijk inschakelen van verhoogde efficiency en een meer betrouwbare supply chain, evenals het verminderen van de kosten en fraude voor uitgevers en verkopers.

Hier is een blik op hoe blockchain zou gelden voor de digitale advertentie te kopen.

blockchain-for-video-advertising-2.png

Verwante Onderwerpen:

Innovatie

0