Toets executive achter Samsung Betalen en Bixby joins Google

0
35

Nul

Injong Rhee, een voormalig CTO van Samsung mobile, zal deelnemen aan Google als ondernemer-in-residence, ZDNet heeft geleerd.

Rhee toegetreden Samsung Electronics terug in 2011 en was instrumenteel in de ontwikkeling van Knox, die de firma ‘ s enterprise security platform en mobiele betaaloplossing van Samsung Betalen.

De raad was ook achter de Zuid-koreaanse tech-gigant is de acquisitie van de AMERIKAANSE cloud firma Joyent, zeggende: op het moment dat het kantoor de uitrol van nieuwe software en diensten gemaakt van de “zelfredzaamheid en de behoefte aan cloud steeds groeiende”.

Hij werd benoemd tot hoofd van Samsung ‘ s R&D team 1, die toezicht hield software en diensten, en onder leiding van de uitrol van de onderneming AI virtuele assistent Bixby na de overname van de Viv.

Hij werd beschouwd als een unieke figuur binnen de onderneming met zijn lange haar en direct spreken stijl. Zijn expertise in software zag hem al snel gepromoveerd tot een sleutelpositie na toetreding.

Zijn prestaties in de software werden alom gerespecteerd in een bedrijf meestal bekend voor zijn hardware dapperheid.

Hij heeft gezegd dat hij zal worden gericht op de IoT projecten in de Google positie.

VORIGE EN AANVERWANTE DEKKING

Samsung baas bevrijd als straf opgeschort in hoger beroep proef

Derde-partij tech leveranciers en Apple zelf zijn het gebruik van iOS-technologieën te stroomlijnen kleine transacties.

Samsung begint met de productie van AI-versterkt Exynos 9

Samsung ‘ s 10-nanometer Eynos 9 is een mobiele applicatie processor met een neurale-netwerk-gebaseerd diep-learning algoritme voor het intelligence-beeldverwerking, gebruikt voor gezichtsherkenning en AI functies.

Samsung begint haar grootste shake-up in vier jaar

Samsung Electronics heeft bevorderd 221 senior executives, het meest sinds 2013, met 99 van de zeer winstgevende sector.

Galaxy Note 8: De revival van de Samsung poster kind

Van accu branden de daaruit voortvloeiende grappen, Samsung ‘ s Note-serie heeft overleefd, en dit jaar is de Galaxy Note 8 blijft op de bleeding edge van wat Samsung kan bieden, zegt de ontwikkeling van het team.

Samsung Bixby 2.0: Alles wat de voors moet weten (TechRepublic)

De digitale assistent Bixby is aan een makeover met de 2.0 release, zoals Samsung streeft naar het creëren van een eigen ecosysteem. Moeten ontwikkelaars rekening houden met het investeren in nog een ander aangesloten IoT platform?

Verwante Onderwerpen:

Google

Digitale Transformatie

Innovatie

Thought Leadership

Tech Industrie

0