Microsoft om Windows Defender Geavanceerde Bescherming tegen bedreigingen ondersteuning voor Windows 7 deze zomer

0
20

Nul

Microsoft is het toevoegen van ondersteuning voor Windows 7 en Windows 8.1 tot en met Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) deze zomer.

windowsdefenderatpwindows7.jpg
Credit: Microsoft

Tot op heden, Windows Defender ATP-Microsoft ‘ s post-inbreuk service — is alleen beschikbaar voor Windows 10 — en met een aantal partners, in het voorbeeld als beschermd eindpunten voor andere niet-Windows-besturingssystemen.

Met ingang van deze zomer, Windows 10 klanten zullen in staat zijn om Windows Defender ATP-Detectie En Reactie (EDR) – functionaliteit voor Windows 7 Service Pack 1 en Windows 8.1. Gebruikers zullen in staat zijn om alle waarnemingen en gebeurtenissen in hun Windows smaken in Windows Defender Security Center, de cloud-gebaseerde console voor de Windows Defender ATP.

Microsoft ambtenaren, de aankondiging van de plannen op 12 februari zei dat de beweging uit naar andere oudere Windows-versies is om te helpen “klanten bereiken van de best mogelijke bescherming op hun manier om Windows-10.”

Een publieke preview van EDR ondersteuning voor Windows 7 en 8.1 zal verkrijgbaar zijn in de Lente, de ambtenaren gezegd.

Microsoft kondigde vandaag ook aan dat SentinelOne zal toetreden tot de handvol andere partners met wie Microsoft heeft gewerkt om eind-punt ondersteuning voor Windows Defender ATP andere niet-Windows platformen, waaronder mac os, Linux, iOS en Android. Microsoft kondigde partnerschappen met Bitdefender, Zoek, en Ziften voor Defender ATP cross-platform ondersteuning van afgelopen najaar.

Windows Defender ATP is ingebouwd in de Windows-10 Enterprise. Defender ATP is verschillend van Windows Defender, Microsoft ‘ s gratis antivirus service die is gebundeld in verschillende Windows-versies. Defender ATP (codenaam “Sevilla” is een post-schending service, bedoeld om te helpen bij het detecteren van bedreigingen die het hebben gemaakt in het verleden andere verdedigingswerken, geven gebruikers betekent het onderzoeken van overtredingen en bieden voorgestelde antwoorden.

Te beginnen met de Windows-10 Vallen Makers Update, Microsoft ambtenaren begonnen met het beschrijven van Windows Defender ATP als een suite van tools, waaronder Defender Toepassing Guard, Defender Apparaat Guard, en Defender Antivirus.

Windows 10

Niet meer wachtwoorden? Microsoft zegt Hallo tegen palm-ader biometrie

Hoe kies je het juiste pakket downloaden voor een schone installatie

‘Redstone 4’ test build voegt diagnostiek-knop verwijderen

Microsoft ‘ s nieuwste bug fixes bevatten AMD reboot patches

Microsoft heeft een schone lei probleem

Op de ARM: S versus Pro-emulatie en 64-bits app-ondersteuning

Verwante Onderwerpen:

Cloud

Microsoft

Enterprise Software

Windows 10

Pc ‘ s

Beoordelingen

0