Ericsson og Singtel at rulle ud gigabit LTE

0
30

Nul

Ericsson har annonceret samarbejde med Singtel om at nå verdens første peak 1Gbps mobile hastighed ved hjælp af quad-band-frequency-division duplex (FDD)/time-division duplex (TDD) carrier aggregation (CA) løsninger.

Singapore største mobil telekommunikation selskabet sagde, at det nu vil gå videre med at udrulle den teknologi gradvist begynder med Orchard Road og Raffles Place, Tanjong Pagar og Clarke Quay.

Ericsson ‘ s intelligente Båndbredde-Aware CA teknologi vil blive anvendt som en del af det netværk, opgradering, så smartphones til automatisk at vælge den mest effektive frekvensbånd kombination på tilbud til enhver tid, for 20% hurtigere hastigheder på gennemsnittet.

“Singtel og Ericsson har et fælles mål om at levere den bedste mobile netværk i Singapore ved problemfrit at kombinere både FDD og TDD-teknologier i en 4G LTE-netværk,” Ericsson country manager for Singapore, Brunei og Filippinerne Martin Wiktorin sagde.

“Singtel abonnenter vil være i stand til at nyde en højere hastigheder med Båndbredde-Aware CA, som også gør det muligt for udbydere at styre spektrum udnyttelse mere effektivt.”

Enheder, der understøtter quad-band FDD/TDD-CA vil være tilgængelig i anden halvdel af dette år, Ericsson er angivet.

I henhold til de virksomheder, den teknologi, der vil udnytte, Singtel ‘ s nye 2.5 GHz-frekvenser. Singtel havde betalt SG$563.7 mio 3x 5 mhz i 2,5 GHz-båndet, sammen med 4x 10MHz i 700MHz band og 2x 10MHz i 900MHz band, i den brede spektrum auktion sidste år.

“Som verden forbereder sig til 5G æra, Singtel er at udnytte dens spektrum aktiver og de seneste fremskridt inden for mobil teknologi til at optimere vores brug af netværk,” Singtel CTO Mark Chong sagde.

“Singtel, vil fortsætte for fuldt ud at integrere vores nuværende kapaciteter og spektrum aktiver med cutting-edge teknologi-løsninger for at sikre, at vi giver kunderne en fremtid-klar, ultra-hurtig, og lav latency mobile netværk.”

Annonceringen af gigabit 4G-udrulningen følger Singtel og Ericsson i December bliver den første til at nå 1.1 Gbps på tværs af LTE under en retssag af licens-assisteret adgang (LAA) teknologi.

Den LAA testen, som fandt sted i Singtel ‘ s lab, udnyttede 4×4 Multiple-Input Multiple-Output (4 x 4 MIMO) og 256 Quadrature Amplitude Moderation (256 QAM) teknologi, og Ericsson Radio-2203 og Radio 2205 enheder.

Fire lag med 4 x 4 MIMO på licens spektrum blev brugt i kombination med to lag på en anden licens band, og 2x tre lag LAA med ulicenseret, med Ericsson bruger en Cobham TM500 test-enhed for lab forsøg.

På det tidspunkt, Chong sagde telco ville implementere LAA teknologi til at øge kapaciteten og hastigheden for indendørs mobile trafik, som i indkøbscentre.

De to selskaber har været i live afprøvning LAA 4G siden juli 2016, på det tidspunkt siger, at det ville blive rullet ud over de næste to år, begyndende i den første halvdel af 2017. Ericsson begyndte opgradering Singtel ‘ s 4G-netværk over et år siden, i januar 2017 lancere 450Mbps hastigheder over hele det mobile netværk ved hjælp af 256 QAM.

På den tid, virksomhederne også opnås hastigheder på op til 1Gbps i en prøveversion af LTE-Advanced teknologien ved hjælp af 256 QAM downlink kombineret med 4 x 4 MIMO-og triple carrier aggregation.

Singtel i August så afsløret sin 64 Massive MIMO antenner med stråleformning ved teknologi i partnerskab med Ericsson, Huawei og ZTE. Det plejede sin nye 2,5 GHz frekvensbånd bedrifter for den Massive MIMO-installation, efter optagning 3x 5 mhz til SG$563.7 millioner i April.

Ericsson og Singtel har også arbejdet på en plan for 5G implementering på tværs af Singapore siden januar 2015, med selskaber i oktober bekendtgjorde, at de ville investere SG$2 millioner i at oprette en 5G udvikling anlæg.

Ericsson i sidste uge meddelte, at færdiggøre sit 5G kommerciel software på tværs af radio-og core-netværk, som det er sagt vil tillade telekommunikation luftfartsselskaber til at lancere 5G service fra K4 i år.

Alle Ericsson Radio System-produkter vil være bagudkompatibel med 5G NR kapaciteter tak til remote installation af software, herunder ældre radioer går tilbage til 2015, dot-system produkter, og mikro-radioer. Luftfartsselskaber, der vil også være i stand til at køre 5G og 4G i det samme band, der bruger den samme radio-og baseband, takket være dynamisk spektrum deling.

Ericsson har også annonceret en opgradering til sin distribueret cloud-løsning for anvendelse af cloud-applikationer på tværs af det centrale, distribueret, og edge-sites, sammen med støtte til distribueret cloud infrastruktur beholdere, og en ny kategori af radio-produkter, der er mærket Street Makro.

Gaden Makro-produkter, der er dimensioneret mellem makro-og mikro-celle tilbud, og kan placeres på bygningsfacader til at give net-dækning at sætte luftfartsselskaber at udvide dækning i hele byer, der har begrænset steder for radio-sites.

Til at hjælpe i overgangen fra 4G til 5G-tjenester, Ericsson endelig afsløret nye radio-produkter, der understøtter Massive MIMO-teknologi.

Relaterede Dækning

Ericsson fuldender 5G transportøren løsning

Ericsson har opgraderet sin radio portefølje hjælp 5G NR standarder fastsat af 3GPP i December, hævder en komplet transportøren løsning.

NBN ser ud til at købe 5G spektrum, tøver på 100Mbps fast-trådløs: i Morgen

NBN er ‘at studere og se’ dette år ‘ s 5G spektrum auktion tæt, som det ville ligesom at få en del af det, CEO Bill Morgen har fortalt ZDNet, på samme tid afslører, at selskabet er tøvende på, hvordan det kan tilbyde sine lovet 100Mbps fast-wireless-produkt, uden at det påvirker højsæsonen kundeoplevelse.

Huawei: Nationale sikkerhedshensyn ikke en blankocheck til de offentlige politiske beslutninger

At tale til en fælles Australsk-Parlamentets udvalg om den digitale økonomi, Huawei har sagt, at den nationale sikkerhed, kan ikke bruges til at “forklæde protektionisme” for hver offentlig politik, som regeringerne globalt.

5G revolution er her: Hvad erhvervslivet har behov for at vide (TechRepublic)

TechRepublic ‘ Conner Forrest forklarer tre ting, DEN professionelle har brug for at vide om 5G, next-gen high-speed tech.

5G mobile netværk: Et cheat sheet (TechRepublic)

Som LTE-netværk bliver mere og mere mættede, mobile netoperatører er planlægning for 5G fremtiden. Her er, hvad erhvervsfolk og mobile brugere, der har brug for at vide om 5G.

Samsung, Cisco til at prøve 5G fixed wireless access i Rumænien

Samsung, Cisco, og Orange vil gennemføre en måned-lang 5G fixed wireless access-retssag i Rumænien i anden halvdel af dette år.

Mobile enhed, design og politik (Tech Pro Forskning)

Mobile enheder tilbyder bekvemmelighed og fleksibilitet til det moderne arbejdsmarked-men de kan også bringe de dermed forbundne risici og support til problemer. Denne politik fastlægger retningslinjer for at hjælpe med at sikre en sikker og produktiv mobilitet.

Relaterede Emner:

Netværk

Smartphones

Mobil-OS

Sikkerhed

Hardware

Anmeldelser

0