Ericsson en Singtel uit te rollen gigabit LTE

0
33

Nul

Ericsson heeft aangekondigd de samenwerking met Singtel op het bereiken van de ‘ s werelds eerste piek 1Gbps mobile de snelheid met quad-band frequency division duplex (FDD)/time division duplex (TDD) vervoerder aggregatie (CA) oplossingen.

Singapore de grootste mobiele telecommunicatie bedrijf zei dat het zal nu verder gaan met het uitrollen van de technologie geleidelijk, te beginnen met Orchard Road en Raffles Place, het Tanjong Pagar, en Clarke Quay.

Ericsson ‘ s intelligente Bandbreedte-Hoogte CA technologie zal worden ingezet als onderdeel van de upgrade van het netwerk, waardoor smartphones automatisch te kiezen de meest efficiënte spectrum combinatie te bieden op elk moment en voor 20 procent sneller, gemiddeld.

“Singtel en Ericsson hebben een gemeenschappelijk doel: het leveren van de beste mobiele netwerk in Singapore door het naadloos combineren van de FDD en TDD technologieën in een 4G LTE-netwerk,” Ericsson country manager voor Singapore, Brunei, de Filipijnen Martin Wiktorin zei.

“Singtel-klanten kunnen genieten van een hogere snelheden met Bandbreedte-Hoogte CA, ook zorgt het voor aanbieders van netwerken te beheren spectrum gebruik meer efficiënt.”

Apparaten ondersteunt quad-band FDD/TDD CA verkrijgbaar zal zijn in de tweede helft van dit jaar, Ericsson vermeld.

Volgens de bedrijven, de technologie die gebruik zal maken van Singtel de nieuwe 2,5-GHz spectrum. Singtel had betaald SG$563.7 miljoen voor 3x 5MHz in de 2,5-GHz band, samen met 4x 10MHz in de 700 mhz band en 2x 10 mhz in de 900 mhz band, tijdens de algemene spectrum veiling van vorig jaar.

“Als de wereld bereidt zich voor op de 5G tijdperk, Singtel is dankzij het spectrum van de activa en de nieuwste ontwikkelingen in de mobiele technologie voor het optimaliseren van het netwerk,” Singtel CTO Mark Chong zei.

“Singtel zal blijven om volledig te integreren in onze huidige mogelijkheden en het spectrum van activa met cutting-edge technologie oplossingen om ervoor te zorgen dat we bieden onze klanten een klaar voor de toekomst, ultra-snelle, en een lage latency mobiele netwerk.”

De aankondiging van de gigabit 4G uitrol volgt Singtel en Ericsson in December wordt de eerste te bereiken 1.1 Gbps over LTE tijdens een proefperiode van een licentie-assisted toegang (LAA) technologie.

De LAA test, die plaatsvond in Singtel ‘ s lab, gebruikt 4×4 Multiple-Input Multiple-Output (4×4 MIMO) en 256 Quadrature Amplitude Moderatie (256 QAM) – technologie, en Ericsson Radio 2203 en Radio 2205 apparaten.

Vier lagen met 4×4 MIMO op de vergunde spectrum werden gebruikt in combinatie met twee lagen op een tweede licentie band, en 2x drie lagen van LAA met niet-gelicentieerde spectrum, met Ericsson met behulp van een Cobham TM500 test apparaat voor het labo-proeven.

Op het moment, Chong zei de telco zou implementeren LAA technologie om de capaciteit vergroten en de snelheden voor binnen-mobiel verkeer, zoals in winkelcentra.

De twee bedrijven zijn live uitproberen LAA 4G sinds juli 2016, op het ogenblik zeggen dat het zou worden uitgerold in de komende twee jaar, te beginnen in de eerste helft van 2017. Ericsson begonnen met het upgraden van Singtel 4G-netwerken meer dan een jaar geleden, in januari 2017 de lancering van 450 mbps snelheden over het gehele mobiele netwerk met behulp van 256 QAM.

Op het moment dat de bedrijven ook bereikt snelheden tot 1 gbps in een proces van LTE-Advanced-technologie met behulp van 256 QAM-signalen in combinatie met 4×4 MIMO-en triple vervoerder aggregatie.

Singtel in augustus vervolgens onthulde haar 64 Enorme MIMO-antennes met beamforming aangeduid technologie in samenwerking met Ericsson, Huawei en ZTE. Het gebruikt een nieuwe 2,5 GHz spectrum bedrijven voor de Massale MIMO implementatie, na het oppakken van 3x 5MHz voor SG$563.7 miljoen in April.

Ericsson en Singtel hebben ook gewerkt aan een “blauwdruk” voor 5G implementatie in Singapore sinds januari 2015, met de bedrijven in oktober met de mededeling dat ze zouden investeren SG$2 miljoen in de oprichting van een 5G development-faciliteit.

Ericsson kondigde vorige week aan de voltooiing van het 5G commerciële software over radio-en core-netwerken, die zeide: u zal toestaan telecommunicatiebedrijven te starten 5G diensten van Q4 van dit jaar.

Alle Ericsson Radio System producten is achterwaarts compatibel met 5G NR mogelijkheden dankzij remote installatie van de software, met inbegrip van oudere radio ‘s dateert uit 2015, dot-systeem, de producten, en de micro’ s. Luchtvaartmaatschappijen zullen ook in staat zijn om te draaien 5G en 4G in dezelfde band met dezelfde radio en baseband, dankzij de dynamische spectrum mogelijkheden voor delen.

Ericsson kondigde ook een upgrade naar haar gedistribueerde cloud-oplossing voor de implementatie van cloud-toepassingen in het centrum, verspreid, en de rand van de sites, samen met ondersteuning voor gedistribueerde cloud-infrastructuur containers; en een nieuwe categorie van radio producten geëtiketteerd Straat Macro.

De Straat Macro-producten zijn gemaakt tussen de macro-en micro-cel aanbiedingen, en kunnen worden geplaatst op gevels te bieden dekking van het netwerk in te schakelen dragers uit te breiden dekking in de steden die hebben een beperkte locaties voor radio-sites.

Om te helpen bij de overgang van 4G 5G diensten, Ericsson ten slotte bleek de nieuwe radio-producten die ondersteuning bieden Enorme MIMO-technologie.

Verwante Dekking

Ericsson is voltooid 5G vervoerder oplossing

Ericsson heeft een upgrade van zijn radio portfolio met behulp van de 5G NR normen die door 3GPP in December, waarbij een volledige loopbaan oplossing.

NBN lijkt te kopen 5G spectrum, aarzelt op 100Mbps fixed-wireless: de Morgen

NBN is ‘het bestuderen van en het kijken naar’ dit jaar is de 5G spectrum veiling nauw als het te krijgen op een deel van het, CEO Bill Morgen vertelde, ZDNet, tegelijk duidelijk dat het bedrijf aarzelend op de vraag hoe het kan haar beloofd 100Mbps fixed-wireless product zonder gevolgen voor de piek in de ervaring van de klant.

Huawei: de Nationale veiligheid betreft niet een blanco cheque voor de openbare orde besluiten

Het spreken van een gezamenlijke Australische Parlement comité voor de digitale economie, Huawei heeft gezegd dat de nationale veiligheid niet kan worden gebruikt om te ‘vermommen protectionisme’ voor elke openbare orde beslissing door overheden wereldwijd.

De 5G revolutie is hier: Wat het bedrijfsleven nodig heeft om te weten (TechRepublic)

TechRepublic s Conner Bos legt uit drie dingen zijn IT-professionals nodig hebben om te weten over 5G, next-gen hoge snelheid draadloze technologie.

5G mobiele netwerken: Een cheat sheet (TechRepublic)

Als LTE-netwerken steeds meer verzadigd, exploitanten van mobiele netwerken zijn plannen voor de 5G toekomst. Hier is wat business professionals en mobiele gebruikers moet weten over 5G.

Samsung, Cisco, een proces 5G vaste draadloze toegang in Roemenië

Samsung, Cisco en Oranje voeren een maand lang 5G vaste draadloze toegang proef in Roemenië in de tweede helft van dit jaar.

Mobile device computing beleid (Tech Pro Onderzoek)

Mobiele apparaten bieden het gemak en de flexibiliteit voor het moderne bedrijfsleven-maar ze brengen ook risico ‘ s en ondersteuning bij problemen. Dit beleid stelt richtlijnen om te helpen zorgen voor een veilige en productieve mobiliteit.

Verwante Onderwerpen:

Netwerken

Smartphones

Mobiele OS

Veiligheid

Hardware

Beoordelingen

0