Singapore Android TV verkopers gezicht inbreuk op het auteursrecht kosten

0
41

Nul

Industry group Coalitie Tegen Piraterij heeft ingediend een copyright rechtszaak tegen twee Android TV box verkopers in Singapore, vonken interesse in wat misschien een historische uitspraak op een veelbesproken kwestie met betrekking tot streaming-apparaten.

Synnex Handel en An-Nahl, evenals hun respectieve bestuurders werden belast in het land van de rechtbanken voor het vermeend overtreden van verschillende inbreuken misdrijven omschreven in de auteurswet is artikel 136, lid 3A). Indien schuldig bevonden, zouden ze het gezicht van een boete van tot N$20.000, – of een gevangenisstraf van maximaal zes maanden, of beide.

De twee bedrijven waren zogenaamd verkocht of voor het feit dat “illegale streaming-apparaten (IDSs)” ontworpen om om kopieën te maken van de inhoud onder licentie.

Algemeen directeur van de Coalitie Tegen Piraterij (GLB), Neil Kevin Gane, werd vermeld als de klager, volgens de Singapore State Courts’ website.

Gevormd pas in oktober 2017, de industrie consortium bestond uit telco ‘ s en producenten van inhoud dat gericht is op de bestrijding van piraterij in Zuidoost-Azië. De leden van Singapore telco ‘ s en TV met pay-TV exploitanten StarHub en Singtel, evenals Fox Netwerken, Groepen, Sony Pictures Television Networks Azië, HBO-Azië, BBC Worldwide, en de Premier League.

Gane had gezegd tijdens de officiële lancering op CASBAA Overeenkomst in November: “Twee prioriteiten zal de verstoring van de ISD-ecosysteem bij de bron en een nauwere betrokkenheid van de tussenpersoon, met zowel e-commerce platforms en financiële processors, te verstoren transacties op het moment van verkoop. Het verstoren van illegale commerciële transacties is een belangrijke component van een anti-piraterij-strategie”.

Terwijl de verkoop van streaming van media-apparaten, zoals Android TV boxen, sommige geprijsd zo laag als$220, niet als illegaal in Singapore, ze zijn vaak gebundeld met apps die toegang bieden tot content die kan worden in licentie uitsluitend voor distributie door lokale pay-TV exploitanten. Deze operatoren bieden hun eigen set-top boxes die zijn gecodeerd.

Het is niet verwonderlijk dat de apparaten was de vloek van pay-TV exploitanten en eigenaren van inhoud, die had beschreven van de illegale streaming via deze apparaten als alarmerend en een ernstige bedreiging voor de creatieve industrie.

CASBAA (Kabel en Satelliet) Omroep Vereniging van Azië), dat het GLB, in September vorig jaar verscheen een onderzoek waaruit bleek dat 39 procent van Singapore online gebruikers toegelaten tot het streamen of downloaden van illegale content. Ongeveer 14 procent zei dat ze gebruikt wordt voor streaming media-apparaten te doen, bleek de studie, die de ondervraagden 1000 respondenten in het land en op 300 lokale gebruikers van de streaming-apparaten.

Don't blame the pirates when they have no access to legal content

Niet de schuld van de piraten als ze geen toegang hebben tot de juridische inhoud

Als ik gevangen met mijn familie over onze jaarlijkse lunar new year bijeenkomsten eerder deze week, werd ik gevraagd een vraag die had dook vele malen eerder: “Hoe kan ik muziek downloaden op iTunes?”En het antwoord is altijd hetzelfde: “Je kunt niet als je in Azië (buiten Japan).

Lees Meer

CASBAA Chief Policy Officer John Medeiros zei: “Toegelaten gebruik van TV-boxen die illegale toegang tot TV-series, films en live sport evenementen is veel groter in Singapore dan in andere ontwikkelde markten, zoals de VS en het verenigd koninkrijk.

“In de wereld van digitale piraterij, het is gewoon niet mogelijk om te stoppen om de boef in elk deel van de wereld van het stelen van bestanden, of beken, die door anderen zijn gemaakt en ze opnieuw te verkopen. Het doel van de strijd tegen piraterij is een massa-markt richten: het vergroten van de kosten en de moeite van het verkrijgen van piraat feeds naar het punt waar de massa van de mensen die beslissen het is echt veel gemakkelijker en rendabeler in te schrijven voor de juridische inhoud leveren. Dat is waar we ons op moeten komen, in Azië,” Medeiros zei.

Volgens een Maart 2017 studie van Irdeto, 61 procent in Azië-Pacific bekend te kijken naar illegale content, tegenover 45 procent in Europa, 32 procent in de VS, en 70 procent in latijns-Amerika. De studie merkt op dat consumenten in Europa en de VS had meer toegang tot inhoud die ze wilde, dus het verminderen van de noodzaak voor hen om te jagen uit de illegale content.

Zowel Synnex Handel en An-Nahl werden ingesteld om te verschijnen voor de rechtbank weer later deze maand en in februari.

Verwante Onderwerpen:

Juridisch

Cloud

Het Internet van Dingen

Veiligheid

Datacenters

0