Få en magnetisk telefon mount til $3.99

0
41

Nul

ZDNet ‘ s Business Bargain Hunter gennemsøger internettet for gode tilbud på computere, telefoner, tjenester og meget mere. Priser og tilgængelighed er nøjagtige på det tidspunkt, tilbud er fælles. Nogle produkter og tjenester er muligvis ikke tilgængelige uden for USA, Følger BBH på Facebook og Twitter, hvor han er kendt som Den Cheapskate.

getihu-magnet-mount.jpg

Fire sølle penge at montere telefonen i en sikrere og mere bekvem stedet? Ja, vær så venlig!

Getihu

Du. Ja, du. Få telefonen ud af dit skød, dine cupholder, din bunke skrammel på passagersædet. Fordi når du uundgåeligt nå frem til det dernede, er det mere sandsynligt, at et uheld indpas i et træ-eller værre, en modkørende bil, som jeg kan køre.

Hey, vi er alle skyldige i mindst et blik på vores telefoner under kørsel, hvis ikke ligefrem at bruge dem-selvom vi godt ved det forfærdelige, forfærdelige risici.

Min anbefaling: Monter telefonen på dit dashboard. Dette er ikke kun sætter det på en sikrere stjæle-a-glance højde, men også gør det nemmere at trykke, hvis du har brug for til at, sige, pause din podcast eller springe til det næste musiknummer

Bil mounts kommer i en bred vifte af stilarter; jeg er en stor fan af den magnetiske variation. Som det latterligt billige: TopStar Teknologi (via Amazon) er en Getihu magnetiske bil telefonen mount for kun $3.99, når du anvender kampagnekoden NAK34H9J ved kassen.

I al ærlighed, selv de $5.99 almindelige pris er en stor del — jeg ser ofte at disse sælger for $8-10.

Dette er en to-delt produkt. Den magnetiske montere dias over en af lameller i en luftkanal, hvilket ikke er ideelt for alle biler. (Min Mustang, for eksempel, har snarere diskette, ikke-traditionelle ventilationskanaler, så det ville ikke fungere godt.) Du bør heller ikke vælge dette, medmindre du kan slukke for luftstrømmen til de enkelte ventilationskanaler, som den sidste ting du ønsker, er varm luft sprængning din telefon i løbet af vinteren.

Det andet stykke: en metal plade, der klæber til bagsiden af telefonen, eller en sag, eller smutter inde i din sag, så den ikke er synlig.

Jeg har ikke noget imod at have den plade på bagsiden af min sag — det særlige æstetiske ikke bekymre mig, — og jeg kan godt lide den meget stærkere magnetisk greb det giver.

Hver gang du kommer i bil, skal du bare knipse på din telefon på bjerget. Det er virkelig tilfredsstillende. Det er også langt nemmere end at rode med en af dem, vugge mounts.

Der er en anden overvejelse, men: Hvis telefonen understøtter trådløs opladning, og du jævnligt tage fordel af denne funktion, kan en magnetisk mount udgør et problem. Kan du gætte hvorfor? Jep: metal pladen blokerer opladning modtager.

På en iPhone, X, jeg var i stand til at løse dette ved at placere pladen tæt til bunden af sagen i stedet for i midten.

Alt dette er at sige: fire bukke køber du sikkerhed og bekvemmelighed. Det er en no-brainer. Og, hey, hvis du ikke kan lide vent-mount-indstilling, få fat i en, der klæber til dit instrumentbræt. Eller forrude. Noget. Bemærk. Jeg beder dig.

Tanker?

Relaterede Emner:

Smartphones

Mobil-OS

Sikkerhed

Hardware

Anmeldelser

0