Microsoft tweaks voor Windows-Shell, Edge en meer in de nieuwste Windows-10 test build

0
28

Nul

Laat (oostkust tijd) op 11 januari Microsoft uitgerold een bijgewerkte Windows-10 Redstone 4 test build te Snel Ring en ga Vooruit Insider testers.

win1017074testbuild.jpg
Credit: Microsoft

Meer testers krijgen de beloofde “Sets” Windows-functie voor het beheer van met de uitrol van de Windows-10 Bouwen 17074. Microsoft ook is het maken van Rustige Uren instellen gedetailleerder met deze test bouwen.

Een nieuwe test-bouwen hebben dat klinkt intrigerend mij is het toevoegen van links naar Documenten en Foto ‘ s in mappen in het menu Start standaard. Dit vind ik een vreemde omissie in de Windows-10 nu: Het is verrassend moeilijk te vinden deze mappen snel.

Microsoft heeft uitgerold over Schijfopruiming in Instellingen voor Opslag als onderdeel van haar lopende werkzaamheden te consolideren Instellingen. Het is ook een paar tweaks aan Geluid Instellingen met deze build.

Ook Microsoft is het toevoegen van automatisch aanvullen kaarten in het web vormen in de Rand van deze test te bouwen. Het bijwerken van de look en feel van de leeservaring voor EPUB, PDF en het Lezen van documenten en pagina ‘ s in 17074. Er is nu een full-screen te bekijken voor deze document types als van deze build.

In de lijst van algemene correcties en updates, Microsoft merkt op dat deze test build “omvat oplossingen te beschermen Insiders van de Spectre en Kernsmelting kwetsbaarheden.”

Er is ook een interessant en enigszins cryptische verwijzing naar Windows 10 S in deze build.

Zoals onlangs ontdekt door enkele testers, die al met Windows 10 S voor Insider testen hebben gezien hun Pc ‘ s geven aan dat zij een “Windows-10 Pro in de S Stand.” (Door de manier, “Windows-10 Pro in de S-Stand” is de onhandige en officiële volledige naam van Microsoft voor Windows 10 S.) Microsoft ambtenaren zeggen “deze wijziging is door het ontwerp” en dat het bedrijf hebben meer te zeggen over deze benaderingen de uitrol van reguliere gebruikers — rond April 2018 of zo — van Windows 10 Redstone 4.

De volledige lijst van veranderingen, correcties en een aantal bekende problemen in Windows op 10 17074 is hier.

Windows 10

Windows 10 Paint 3D-gereedschappen voor het bewerken van een grote 3D-makeover

Verizon, Sprint, China Telecom toegevoegd aan de lijst van vervoerders van 10 op Windows Pc ‘ s ARM

Meltdown-Spook: Vier dingen van elke Windows-admin moet doen nu

Microsoft: Windows-patches op alle als uw AV-botsingen met onze Kernsmelting fix

Vier manieren om Windows-10 op uw Mac

Windows 10 tip: Hoe te installeren van een nieuw font en het beheren van een font collection

Verwante Onderwerpen:

Microsoft

Enterprise Software

Windows

Pc ‘ s

Beoordelingen

0