Median ‘dvæle’ tid til cyber-indbrud højeste i APAC på 172 dage: FireEye

0
30

Nul

Organisationer i Asien og Stillehavsområdet er bagud med deres globale partnere, når det kommer til cybersecurity, med en rapport fra FireEye afslører median bo tid, før et indgreb er registreret i regionen er 172 dage.

I henhold til it-Udviklingen: En Vej til at Styrke Modstandsdygtigheden i Asien-Stillehavsområdet, den mediane antal dage mellem nettet indtrængen og påvisning af den trussel aktør på globalt plan er 99 dage.

Ved sammenligning, Europa, Mellemøsten, og Afrika har en gennemsnitlig opholdstid på 106 dage, mens nord-og Sydamerika prale af den samme median, som de globale figur.

Ifølge rapporten, lande i APAC har generelt klaret sig “forholdsvis dårligt” i forbindelse med cybersecurity afbrydelser på grund af lavere cyber bevidsthed niveauer. Der er mange legacy-systemer på plads, samt en mangel på nødvendigheden af at opgradere systemer eller endnu bedre at beskytte dem har resulteret i selvtilfredshed, FireEye sagde, at bemærke, at dette delvist skyldes, at der er ingen fælles standardiseret cybersecurity-protokollen eller krav til underretning for virksomhederne til at overholde.

Det er også på grund af en grundlæggende mangel på investeringer i passende cybersecurity foranstaltninger, der FireEye sagde resultater i APAC, der har den højeste bor gange.

Citerer den globale Marsh/Microsoft Global Cyber Risk Perception Survey 2017, der blev administreret mellem juli og August 2017, FireEye sagde cyber-angreb med finansielle motivationer blev opfattet som top cyber trusler for 39 procent af de internationale selskaber på tværs af industrisektorer i APAC.

Virksomheder, der opererer i APAC er også bekymret over, om insider-trusler på det hele, FireEye sagde, at fremhæve 54 procent af de adspurgte rangeret medarbejdere eller entreprenører, der med ondsindede hensigter, menneskelige fejl, tredje-parter med adgang til netværk systemer, og operationelle fejl, som er den næste største trusler.

Læs også: 10 ting i internetsikkerhed, at du måske har savnet i 2017

31 procent af FireEye ‘ s kunder, der blev rettet i cyber-angreb hyldet fra den finansielle sektor, mens energi-og forsyningssektoren tegnede sig for den anden højeste med 10 procent, og telekommunikation var et tæt tredje hævder, 9 procent af FireEye samlede undersøgelser.

“Cyber-kriminalitet er den største trussel mod den finansielle sektor”, siger rapporten.

Cyber-spionage er en anden væsentlig trussel mod den industri, FireEye sagde med finansielle tjenesteydelser vidne til angriberne ved hjælp af en højere end gennemsnitlig antal vandhuller — sådan som kompromitteret tredjeparts websteder, der er tillid af medlemmerne af den finansielle branche — til at levere malware profil og mål, samtidig med at udgive sig for at levere legitim trafik.

I mellemtiden, FireEye har mærket Advanced Persistent Threat (APT) grupper, der vil sandsynligvis forsøge at stjæle IP til at forbedre deres statens indenlandske infrastruktur, eller give en fordel i forhandlinger med udenlandske virksomheder, der som den største trussel-type vender energi-og forsyningssektoren.

“På tværs APAC, de tre mest undersøgte industrier-finansielle -, energi-og forsyningsselskaber, og telekommunikation — eksemplificere det presserende behov for højere bevidsthed niveauer, stærkere afbødende foranstaltninger, og forbedret cybersecurity stillinger”, siger rapporten.

“Mens cyber opfattes som en top risiko på tværs af APAC, denne opfattelse er i overensstemmelse med regionens plan for beredskab.”

TIDLIGERE OG RELATEREDE DÆKNING

APAC virksomheder se clueless medarbejdere som største sikkerhedstrussel

Næsten halvdelen af virksomhederne på tværs af fem Asien-Pacific markeder udsigt medarbejdernes manglende cybersecurity bevidsthed som den største trussel, med 67 procent, der beskriver interne trussel som en risiko organisationen.

APAC virksomheder overbevist om, sikkerhedsforanstaltninger, på trods af brud: Fortinet

48 procent af IT-beslutningstagere i APAC organisationer er sikker på at deres sikkerhed foranstaltninger, på trods af 86 procent af de organisationer, der har været offer for en strid, Fortinet ‘ s enterprise security survey har afsløret.

Kun OS toppe Australien i Asien-Pacific cyber løbetid: ASPI

Regionens beredskab til at afværge angreb og bekæmpelse af it-kriminalitet er stigende, men så er de trusler, ifølge en ny rapport fra en af Australiens førende tænketanke.

De fleste APAC virksomheder har lidt strid, men sikkerheden stadig ikke prioriteret på bestyrelsesniveau

Nogle 86 procent af Asien-Pacific virksomheder har oplevet en cybersecurity brud i de sidste to år, men kun 44 procent mener, at sikkerhed er stadig ikke en top diskussion udgangspunkt for deres medlemmer til bestyrelsen.

5 måder at opbygge din virksomheds forsvar mod brud på datasikkerheden, før det sker (TechRepublic)

Data brud kan være kaotisk og stressende episoder. Lære de mest effektive handlinger, du kan tage for at hjælpe med at planlægge for disse turbulente begivenheder.

8 trin til at træffe inden for 48 timer af data, brud (TechRepublic)

En langsom reaktion på et brud på datasikkerheden kan betyde endnu større problemer for en virksomhed. Her er otte hurtige handlinger til at tage, så snart du finder ud af, at din virksomhed er blevet hacket.

Relaterede Emner:

Sikkerhed-TV

Data Management

CXO

Datacentre

0