IBM navne ny CFO som Schroeter bevæger sig til de globale markeder rolle

0
29

Nul

screen-shot-2017-07-25-at-10-22-00.jpg
IBM

IBM sagde torsdag, at dets CFO Martin Schroeter vil begynde en ny rolle som senior vice president for globale markeder, og James Kavanaugh vil erstatte ham som CFO i kraft øjeblikkeligt, efter at en registrering hos SEC.

Kavanaugh senest fungeret som senior vice president, finansiering og drift hos IBM, da 2015, efter en periode som IBM ‘ s controller, der begyndte i 2008. Schroeter serveres i CFO rolle for fire år, og før det, var general manager for IBM Global Financing.

IBM har ikke lavet en beslutning om de kontaktpersoner for erstatning, siger virksomheden i indgivelse.

Begge ledere vil være på IBM ‘ s call, når det rapporterer sin fjerde kvartal indtjening på Jan. 18. Investorerne håber IBM kan ryste sin 22 på hinanden følgende kvartaler af år-over-år indtægter falder.

Relaterede Emner:

IBM

Digital Transformation

Innovation

Thought Leadership

Tech-Branchen

0