IBM namen nieuwe CFO Schroeter gaat naar de wereldwijde markten rol

0
43

Nul

screen-shot-2017-07-25-at-10-22-00.jpg
IBM

IBM zei donderdag de CFO Martin Schroeter begint een nieuwe rol als senior vice president van global markets en James Kavanaugh zal hem vervangen als CFO onmiddellijk van kracht, volgens een door het indienen bij de SEC.

Kavanaugh meest recentelijk diende als senior vice president, finance en operations IBM sinds 2015, na een periode als IBM ‘ s controller die begon in 2008. Schroeter geserveerd in de CFO rol voor vier jaar, en daarvoor was hij general manager van IBM Global Financing.

IBM is niet een beslissing ten aanzien van het bereiken van de vergoeding, aldus het bedrijf in het depot.

Beide bestuurders zal worden op de IBM-gesprek bij de rapportage van het vierde kwartaal de winst op Jan. 18. Beleggers hopen IBM kan schudden 22 opeenvolgende kwartalen van de jaar-op-jaar met omzetdalingen.

Verwante Onderwerpen:

IBM

Digitale Transformatie

Innovatie

Thought Leadership

Tech Industrie

0