Hvad TCS og Nielsen $2,5 milliarder outsourcing aftale betyder for Indiske IT

0
39

Nul

For et par uger siden, den globale IT-industri var nærmest bestyrtet ved meddelelsen om, at Indiens største IT-outfit, Tata Consultancy Services (TCS) havde lige landet en hval af en aftale, en $2,25 milliarder outsourcing kontrakt, der er en af de største i nyere historie.

Den aftale, 50 procent af de, som består af en digital transformation ret, er en fornyelse af FKS ‘ s tidligere engagement med Nielsen. Det første tildelt en $1.2 milliarder, 10-årig kontrakt til Mumbai-baserede selskab i 2007, og senere udvidet kontrakt i 2013 ved at udvide det til 2020 og mere end en fordobling af sin oprindelige værdi til $2,5 milliarder.

Nu, imidlertid, i henhold til den nye kontrakt, TCS vil være sikker på at få betalt $320 millioner i erhvervslivet fra Nielsen, der hvert år begynder 2017 gennem 2020, $186 millioner hvert år fra 2021 gennem 2024 og $139.5 millioner i 2025 sammen med en tre-årig fornyelse optioner tildelt Nielsen.

Det er næsten uvirkeligt og det er afgørende vigtigt at Indiske DET af mange grunde. Den første er udbredt indtryk, at Indiske DET har været langsomme til at ændre sig i denne æra af digital transformation, er stadig tilbageholdende med at vænne sig selv af patte off infrastruktur, vedligeholdelse og anvendelse udviklingsarbejde.

Der er ingen tvivl om at denne langsomme tempo. Mellem tyve til femogtyve procent af de Indiske IT ‘ s indtægter, der i øjeblikket kommer fra digital, og den traditionelle virksomhed er allerede faldende i et hastigt tempo.

“På nuværende tidspunkt, digital tegner sig for 20 pct. af vores omsætning, og det er primært der, hvor vores vækst dagsorden. Over tid, vil det blive 80 pct.,” TCS CEO Rajesh Gopinath sagde, at Erhvervslivet i Dag.

I stedet rivaler som Accenture får 54 procent af sin virksomhed fra digital. Alligevel-eller den mulige opfattelse af, at der på grund af forsinkelsen i at skifte forretningsmodeller Indiske virksomheder er ikke i front i denne nye æra — har ikke forhindret TCS fra at være gå-til at fyre for store tilbud.

Virkeligheden er, at multi-milliard-dollar-tilbud, som denne er sjældne i dag i form af både dollar størrelse og varighed. I stedet for, at kunderne synes at have til at kanalisere opsparing tilbage i opnå øget operationel effektivitet. Mint ‘ s forskning afdækker en $1 milliard deal for et år siden 2014.

Hvad Nielsen aftale, så betyder det i disse hårde tider er, at det Indiske virksomheder, der kæmper med virksomheder som Accenture og IBM, i tillæg til hver andre, der stadig har gamle kunder som foretrækker at bo med dem. En del af årsagen kan være prissætning, men en del af det har uden tvivl at gøre med komfort niveauer, tillid, og tech evne.

“Dette er en milepæl kontrakt ikke kun dybden af kontrakten, men også de brede udvalg af services,” sagde Ray Wang, der er grundlægger og administrerende DIREKTØR for consulting tøj Konstellation Forskning i Mint. “TCS gjorde et godt stykke arbejde med at styre længere sigt omkostninger og opnå nogle omkostningsbesparelser, mens forlængelse af en længere kontrakt. Der er også upside i det lange løb, da dette er mere af et strategisk partnerskab end outsourcing kontrakt.”

Et andet resultat er den stiltiende godkendelse af FKS ‘ s model i retning af digital ekspertise, som indebærer, at ingen enten opkøb af virksomheder eller af talent. Ved sammenligning, Accenture brugt $1,7 mia til 37 opkøb over de seneste par år.

Dette bringer os til talent. Nielsen behandler i sidste ende kan vise sig at være en “outlier”, for tc ‘ er, men én ting er sikker, der var ingen måde, de ville have imponeret over at vinde denne form for aftale, hvis det ikke var for forsigtig forvaltning af deres tidligere administrerende DIREKTØR Chandrasekaran, der nu er administrerende de større Tata moderskib og forlader TCS i hænderne på hans efterfølger Gopinath, der for nylig tog over.

Som Mint bemærker, at det tager et år-og-en-halv til disse kontrakter for at lukke, hvilket betyder, at Chandrasekaran initieret og udført sin ultra-smidig overgang, mens Gopinath sørget for at der var ingen problemer, da han overtog tøjlerne af FKS.

Som en comparion, vidner det bizarre, uendelige, og usømmelig skænderi dogging Infosys løbet af de sidste år takket være de interne krig mellem dens grundlægger Narayana Murthy og hans protegé Vishal Sikka trukket i fra SAP til at omdanne virksomheden. En ulykke er en misfornøjet Sikka, der afslutter i sommeren 2017.

Ikke underligt, at Infosys er i bunden af den bunke i placeringer til 2017, der genereres af Everest Group, et godt stykke under FKS.

Relaterede Dækning

TCS partnere med São Paulo regeringen til at sætte DEN kløft

Indisk konsulentfirma vil præsentere DET som en karriere mulighed for at 190,000 Brasilianske studerende på tværs af staten ias del af en global education program.

Indiske IT ‘ s langsomme vej til digital hæmmer vækst i omsætningen

Indiske firmaer er nødt til at tage en side ud af Accenture ‘ s playbook at sikre deres forretning i en digital fremtid.

Hvordan AI og robotter er at spise et desperat behov for arbejdspladser i Indien

At skabe en digital økonomi, er en fin idé, men der går til brændstof, hvis over 100 millioner mennesker har ikke noget arbejde? Dette er det grundlæggende dilemma at konfrontere Indiske arbejdere.

‘Insourcing’, der forudses at gashåndtaget Indiske IT-ydelser indtægter

Globale virksomheder i stigende grad åbner op for in-house, off-shore teknologi centre, der er tilbøjelige til at lægge mere vægt på Indiske technology services outfits, siger eksperter.

Hvorfor tingenes internet kan blive den frelser Indiske DET har desperat brug for

De færdigheder, der kræves for IoT gennemførelse er dem, der Indiske IT-service virksomheder har i overflod. Men de har brug for at være i stand til at lave fed bevæger sig og udnytte muligheder i rummet, som kan være vanskeligt i betragtning af deres track record.

Relaterede Emner:

Indien

CXO

Innovation

Digital Transformation: En CXOs Guide

Big Data Analytics

0