Dropbox vertrouwelijk bestanden voor IPO: Rapport

0
36

Nul

dropbox-7904-003.jpg

Dropbox heeft verschaft altijd vertrouwelijk ingediend voor een BEURSGANG, na jaren van geruchten over haar openbare debuut, volgens Bloomberg. Het is een van de meest bekeken tech Ipo ‘ s van het jaar.

Het delen van bestanden bedrijf wil lijst op een beurs in de eerste helft van dit jaar, aldus het rapport. Dropbox hulp heeft ingeroepen van Goldman Sachs en JP Morgan Chase te leiden van het aanbod, en is op zoek naar extra banken.

De laatste particuliere waardering voor Dropbox was $10 miljard in 2014 de financiering rond. Sommige critici noemden het te hoog in vergelijking met wat de waarde zou zijn op de openbare markten.

Dropbox is niet de bevestiging van de indiening van het IPO papierwerk, die niet vereisen dat de onderneming openbaar gemaakt door een bepaalde datum.

Dropbox vorderingen 500 miljoen mensen zijn op de software, de dienst waarmee consumenten en zakelijke gebruikers op te slaan en bestanden te delen met elkaar. Er is niet veel bekend over Dropbox financiële situatie, andere dan het raken van een $1 miljard jaarlijkse run rate in januari 2017. Als het inderdaad gaat het openbaar, leren we de ins en outs van Dropbox snel.

Vorige en aanverwante dekking

Dropbox Papier op Google ‘ s G-Suite met een nieuwe organisatorische kenmerken

Updates naar Dropbox Papier zijn previews, verbeterde verwijderen en archiveren van functies, en een nieuwe API-eindpunt voor ontwikkelaars voor het maken of bewerken van Papier-documenten in hun eigen apps.

Dropbox lanceert nieuwe agenda, mobiele functies voor Papier

De mobiele updates omvatten een verbeterde user interface voor smartphones en tablets, samen met een volledige redesign van de Paper app voor de iPad.

Verwante Onderwerpen:

Tech Industrie

Digitale Transformatie

Datacenters

CXO

Innovatie

Opslag

0