Dessa Hus ledamöter som röstade för att förlänga NSA spioneri och avvisa integritet reformer

0
42

Noll

(Bild: C-SPAN live stream)

Dåliga nyheter om du är en Amerikansk som värdesätter din integritet.

Totalt 256 medlemmar av representanthuset röstade i morse för att utvidga regeringens övervakning befogenheter att ignorera det utbredda stödet för reformen.

Ett upprop publicerat efter omröstningen visar att det bryts ner till 191 Republikaner och 65 Demokrater.

Omröstningen kom till ett huvud efter år av debatt om USA: s övervakning och informationsinsamling förmågan, till stor del framkommit efter den förstörda upplysningar i 2013. Den så kallade “crown jewels” av intelligens gemenskapens befogenheter, avsnitt 702 av Foreign Intelligence Surveillance Act, som löper ut nästa vecka efter en tidigare deadline den 31 December var tillbakapressade, tvingar lagstiftarna att agera för att utöka National Security Agency juridiska befogenheter att spionera på utlänningar utomlands.

Avsnitt 702 gör att NSA att samla in underrättelser om utlänningar utomlands genom att samla in data från chokepoints där fiberoptiska kablar som ägs av telecom-jättar in OSS.

Men samlingen också för övrigt sopar upp stora mängder av data på otaliga Amerikaner, som är konstitutionellt skyddad från warrantless övervakning. Händelsen även avsnitt 702 ett uttryckligt förbud mot Amerikaner, underrättelsetjänsten kan sedan söka dessa meddelanden utan tillstånd.

Omröstningen torsdag är första gången som lagstiftare har kommit överens om att skicka en faktura eftersom dessa intelligens läckor för fem år sedan. Endast en tredjedel av Huset röstade — utan framgång-att avslå propositionen.

Hus lagstiftare hade en möjlighet att genomgå en genomgripande reform ändringsförslag, som stöddes av flera medborgerliga fri-och rättigheter grupper, som skulle har höll i regeringens förmåga att spionera på Amerikaner utan att en domstol-godkända garanterar — men detta försök misslyckades.

Lagförslaget, som antogs av Huset, kommer att utvidga regeringens spioneri program i sex år med några betydande förändringar eller privatlivet bakad i. Lite privatliv organisationer säger bill expanderar NSA: s övervakning genom att starta om “om” samling (så kallad bakdörr sökningar), som byrån var tvungen att stänga av efter att det konstaterades att bryta mot lagen.

American Civil Liberties Union kallade det en “farlig” bill.

Robyn Greene, politik råd och statliga angelägenheter leda till Nya America ‘ s Open Technology Institute, sade att det var “skrämmande att Huset bara röstade för att auktoriseras det utan några egentliga reformer.”

“Intelligens kommittén skrev ett lagförslag som ger utökad övervakning myndigheter på NSA och FBI, och Huset gick den och kallade den “reform”, sade hon. “Detta lagförslag är värre än en ren reauthorization med en solnedgång och Senaten bör avslå den här propositionen och efterfrågan verklig reform.”

Det finns en antydan av goda nyheter. Bill fortfarande har att gå till Senaten, där det förväntas bli röstade på senast 19 januari. Som sagt, bill förväntas passera, men två senatorer, Paul Rand och Ron Wyden, har lovat att filibuster om ingen meningsfull integritet åtgärder införs.

Massor av integritet och medborgerliga fri-och rättigheter grupper som lagstiftare i ett öppet brev på onsdag att rösta ner förslaget. Nu säger de att lagstiftarna har ignorerat ett brett folkligt stöd för en reform av lagen.

Hela Huset är upp till val senare i år som en del av 2018 midterms, inklusive 256 medlemmar som röstade ner integritet åtgärder som skulle skydda Amerikaner integritet och konstitutionella rättigheter.

Här är hela listan av congresspeople som röstade för att anta förslaget, utan de som går i pension, bara i fall du vill rösta mot dem senare i år när de är upp för omval.

      Ralph Lee Abraham (LA-5) Robert B. Aderholt (AL-4) Pete Aguilar (CA-31) Rick Allen W. (GA-12) Mark E. Amodei (NV-2d) Jodey C. Arrington (TX-19) Don Bacon (NE-2d) Jim Banker (I 3d) Lou Barletta (PA-11) Andy Barr (KY-6) Ami Bera (CA-7) Jack Bergman (MI-1) Gus M. Bilirakis (FL-12) Mike Biskop (MI-8) Sanford D. Biskop (GA-2d) Lisa Trubbig Rochester (DE-At Large) Mike Bost (IL-12) Brendan F. Boyle (PA-13) Kevin Brady (TX-8: e) Jim Bridenstine (OK 1) Mo Brooks (AL-5) Susan W. Brooks (I-5) Anthony G. Brown (MD-4) Julia Brownley (CA-26) Vern Buchanan (FL-16) Larry Bucshon (8) Cheri Bustos (IL-17) Bradley Byrne (AL-1) Ken Calvert (CA-42d) André Carson (I-7) Earl L. “Kompis” Carter (GA 1) John R. Carter (TX-31) Matt Cartwright (PA-17) Kathy Castor (FL-14) Steve Chabot (OH-1) Liz Cheney (WY-I Stort) James E. Clyburn (SC-6) Mike Coffman (CO-6: e) Tom Cole (OK-4: e) Chris Collins (NY-27) Doug Collins (GA-9) James Comer (KY-1) Barbara Comstock (VA-10) K. Michael Conaway (TX-11) Paul Cook (CA-8: e) Jim Cooper (TN-5) Jim Costa (CA 16) Ryan A. Costello (PA-6) Kevin Cramer (A-I Stort) Eric A. “Rick” Crawford (AR-1) Charlie Crist (FL-13) Henry Cuellar (TX-28) John Abney Culberson (TX-7) Carlos Curbelo (FL-26) John R. Curtis (UT-3d) Rodney Davis (IL-13) Val Butler Demings (FL-10) Jeff Denham (CA-10) Ron DeSantis (FL-6) Scott DesJarlais (TN-4) Theodore E. Deutch (FL-22d) Mario Diaz-Balart (FL-25) Daniel M. Donovan (NY-11) Neal P. Dunn (FL-2d) Ron Estes (KS 4) John J. Faso (NY-19) Drog Ferguson (GA-3d) Brian K. Fitzpatrick (PA-8: e) Charles J. “Chuck” Fleischmann (TN-3d) Bill Flores (TX-17) Jeff Fortenberry (N-1) Bill Foster (IL-11) Virginia Foxx (NC-5) Lois Frankel (FL-21) Rodney P. Frelinghuysen (NJ-11) Matt Gaetz (FL-1) Mike Gallagher (WI-8) John Garamendi (CA-3d) Greg Gianforte (MT-I Stort) Bob Gibbs (OH-7) Josh Gottheimer (NJ-5) Trey Gowdy (SC-4) Kay Granger (TX-12) Sam Gravar (MO 6) Tom Graves (GA-14) Glenn Grothman (WI-6) Brett Guthrie (KY-2d) Karen C. Händel (GA-6) Vicky Hartzler (MO 4) Jody B. Hice (GA-10) Brian Higgins (NY-26) Lera Higgins (LA-3d) J. franska Hill (AR-2d) James A. Himes (CT-4) George Holding (NC-2d) och Trey Han (9) Steny H. Hoyer (MD-5) Richard Hudson (NC-8: e) Bill Huizenga (MI-2d) Randy Hultgren (IL-14) Duncan Hunter (CA-50) Kommer Hurd (TX-23d) Darrell E. Issa (CA-49) Evan H. Jenkins (WV-3d) Bill Johnson (OH-6) Mike Johnson (LA-4) David P. Joyce (OH-14) John Katko (NY-24) William R. Keating (MA-9) Mike Kelly (PA-3d) Trent Kelly (MS-1) Steve King (IA-4) Peter T. King (NY-2d) Adam Kinzinger (IL-16) Stephen Knight (CA-25) Raja Krishnamoorthi (IL-8) Ann M. Kuster (NH-2d) David Kustoff (TN-8) Darin LaHood (IL-18) Doug LaMalfa (CA-1) Doug Lamborn (CO-5) Leonard Lance (NJ-7) James R. Langevin (RI-2d) Robert E. Latta (OH-5) Al Lawson (FL-5) Daniel Lipinski (IL-3d) David Loebsack (IA-2d) Billy Lång (MO 7) Mia B. Kärlek (UT-4) Nita M. Lowey (NY-17) Frank Lucas D. (OK-3d) Blaine Luetkemeyer (MO-3d) Michelle Lujan Grisham (NM-1) Thomas MacArthur (NJ-3d) Sean Patrick Maloney (NY-18) Kenny Marchant (TX-24: e) Tom Marino (PA-10) Roger W. Marshall (KS-1) Brian J. Mast (FL-18) Kevin McCarthy (CA-23d) Michael T. McCaul (TX-10) Kalle McEachin (VA-4) David B. McKinley (WV-1: a) Cathy McMorris Rodgers (WA-5) Martha McSally (AZ-2d) Patrick Meehan (PA-7) Gregory W. Meeks (NY-5) Lukas Messer (I-6) Paul Mitchell (MI-10) John R. Moolenaar (MI-4) Seth Moulton (MA-6) Markwayne Mullin (OK-2d) Stephanie N. Murphy (FL-7) Dan Newhouse (WA-4) Kristi L. Noem (SD-I Stort) Donald Norcross (NJ-1: a) Devin Nunes (CA-22d) Tom O’Halleran (AZ-1) Petter Olson (TX-22d) Steven M. Palazzo (MS-4) Gary J. Palmer (AL-6) Jimmy Panetta (CA-20) Erik Paulsen (MN-3d) Nancy Pelosi (CA-12) Ed Perlmutter (CO-7) Scott H. Peters (CA-52d) Collin C. Peterson (MN-7) Robert Pittenger (NC-9) Bruce Poliquin (MIG-2d) Bill Posey (FL-8: e) Mike Quigley (IL-5) John Ratcliffe (TX-4: e) Tom Reed (NY-23d) James B. Renacci (OH-16) Kathleen M. Ris (NY-4: e) Tom Ris (SC-7) Martha Roby (AL-2d) Harold Rogers (KY-5: e), Mike Rogers (AL-3d) Todd Rokita (I-4) Francis Rooney (FL-19) Thomas J. Rooney (FL-17) Jacky Rosen (NV-3d) Peter J. Roskam (IL-6) Dennis A. Ross (FL-15) Keith J. Rothfus (PA-12) David Rouzer (NC-7) Raul Ruiz (CA-36) Dutch Ruppersberger (MD-2d) Steve Russell (OK-5) John H. Rutherford (FL-4) Paul D. Ryan (WI-1) Adam B. Schiff (CA-28) Bradley Scott Schneider (IL-10) David Schweikert (AZ-6) Austin Scott (GA-8) David Scott (GA-13) Pete Sessioner (TX-32d) Terri A. Sewell (AL-7) John Shimkus (IL-15) Michael K. Simpson (ID-2d) Kyrsten Cinema (AZ-9) Albio Sires (NJ-8) Louise McIntosh Slakt (NY-25) Adrian Smith (NE-3d) och Christopher H. Smith (NJ-4) Jason Smith (MO-8: e) Lloyd Smucker (PA-16 -) Elise M. Stefanik (NY-21), Chris Stewart (UT-2d) Steve Stivers (OH-15) Thomas R. Suozzi (NY-3d) Eric Swalwell (CA 15) Scott Taylor (VA-2d) Claudia Tenney (NY-22d) Glenn Thompson (PA-5) Mike Thompson (CA-5) Mac Thornberry (TX-13) Patrick J. Tiberi (OH-12) Scott R. Tipton (CO-3d) Norma J. Torres (CA-35) Michael R. Turner (OH-10) Fred Upton (MI-6) David G. Valadao (CA-21) Marc A. Veasey (TX-33d) Ann Wagner (MO-2d) Tim Walberg (MI-7) Greg Walden (ELLER-2d) Mark Walker (NC-6) Jackie Walorski (I 2d) Mimi Walters (CA-45) Debbie Wasserman Schultz (FL-23d) Brad R. Wenstrup (OH-2d) Bruce Westerman (AR-4: e) Joe Wilson (SC-2d) Robert J. Wittman (VA-1) Steve Berry (AR-3d) Rob Woodall (GA-7) David Young (IA-3d) Don Unga (AK-At Large) Lee M. Zeldin (NY-1)

Kontakta mig ordentligt

Zack Whittaker kan nås säkert på Signal och WhatsApp på 646-755-8849, och hans PGP fingeravtryck för e-post är: 4D0E 92F2 E36A EC51 DAAE 5D97 CB8C 15FA EB6C EEA5.

Läs Mer

ZDNET UTREDNINGAR

NSA: s Ragtime-programmet mål Amerikaner, läckt ut filer visa

Läckt TSA dokument avslöjar flygplatsen i New York våg av säkerhet upphör

AMERIKANSKA regeringen drivit tech företag att lämna över källkoden

Vid den AMERIKANSKA gränsen: Diskriminerade, fängslade, sökte, förhördes

Miljontals Verizon kundregister exponeras i säkerhet förfaller

Möta den mörka tech mäklare att leverera dina data till NSA

Inne i den globala terror bevakningslista som i hemlighet skuggor miljoner

FCC: s ordförande röstade för att sälja din webbhistorik — så vi bad att få se hans

198 miljoner Amerikaner drabbas av “största någonsin” väljare poster läcka

Storbritannien har gått den “mest extrema övervakning lag någonsin gått i en demokrati”

Microsoft säger “inga kända ransomware” som körs på Windows-10 S — så vi försökte hacka den

Läckt dokument avslöjar BRITTISKA planer för en bredare övervakning av internet

Relaterade Ämnen:

Säkerhet-TV

Hantering Av Data

CXO

Datacenter

0