De mediaan van ‘wonen’ tijd voor een digitale inbraak hoogste in de APAC-regio 172 dagen: FireEye

0
68

Nul

Organisaties in de Azië-Pacific regio achter bij hun internationale tegenhangers als het gaat om cybersecurity, met een verslag van FireEye het openbaren van de mediaan van de dwell-tijd voor een inbraak wordt gedetecteerd in de regio is 172 dagen.

Volgens Cyber Evolutie: op weg naar Versterking van het Weerstandsvermogen in Azië-Pacific, de mediaan aantal dagen tussen het netwerk binnendringen en de detectie van een bedreiging van de acteur op een wereldwijde schaal is 99 dagen.

Door vergelijking, Europa, het Midden-Oosten en Afrika hebben een gemiddelde verblijftijd van 106 dagen, terwijl de Amerika ‘ s hebben dezelfde mediaan als het globale beeld.

Volgens het rapport zijn de landen in de APAC-regio hebben over het algemeen deden het “relatief slecht” in de omgang met cybersecurity storingen te wijten aan de lagere cyber bewustzijn niveaus. Met veel legacy-systemen, evenals een gebrek aan noodzaak om systemen te upgraden of zelfs een betere bescherming van hen heeft geresulteerd in zelfgenoegzaamheid, FireEye zei, wijzend dit is deels te wijten aan dat er geen eenduidige, gestandaardiseerde cybersecurity protocol of meldingsplicht voor bedrijven om zich te houden aan.

Het is ook te wijten aan een fundamenteel gebrek aan investeringen in passende cybersecurity maatregelen die FireEye zei dat de resultaten in de APAC-regio met de hoogste verblijftijden.

Onder het globale Marsh/Microsoft Global Cyber Risico Perceptie Onderzoek 2017, dat toegediend werd tussen juli en augustus 2017, FireEye zei cyber aanvallen met financiële motieven werden gezien als de top cyber bedreigingen voor 39 procent van internationale bedrijven in verschillende sectoren in de APAC-regio.

Bedrijven die actief zijn in de APAC-regio zijn ook bezorgd over de bedreigingen van binnenuit op het geheel, FireEye zei, met de nadruk 54 procent van de respondenten gerangschikt werknemers of contractanten met kwaadaardige bedoelingen, een menselijke fout, een derde-partijen met toegang tot het netwerk, systemen en operationele fouten als de volgende grootste bedreigingen.

Lees ook: de 10 dingen die in cybersecurity dat je zou kunnen hebben gemist in 2017

31 procent van FireEye de klanten die werden gericht in de cyber-aanvallen afkomstig uit de financiële sector, terwijl de energie-en nutsbedrijven sector voor de tweede hoogste met 10 procent, en telecommunicatie werd een derde beweert 9 procent van FireEye totale onderzoek.

“Cybercriminaliteit is de grootste bedreiging voor de financiële sector,” aldus het verslag.

Cyber spionage is een andere belangrijke bedreiging voor de industrie, FireEye zei, met financiële diensten getuige aanvallers met een hoger-dan-gemiddeld aantal waterpoelen — zoals gecompromitteerde websites van derden vertrouwd door de leden van de financiële sector — te leveren malware en profiel doelen lijkt te leveren legitiem verkeer.

Ondertussen FireEye heeft het label Advanced Persistent Threat (APT) groepen die waarschijnlijk zal proberen te stelen van IP-voor het verbeteren van hun staat de binnenlandse infrastructuur, of een voordeel in onderhandelingen met de buitenlandse bedrijven als de grootste bedreiging van het type uitzicht op de energie-en nutssector.

“In APAC, de drie meest onderzochte sectoren, financiële, energie en utilities, telecommunicatie — illustreren de dringende noodzaak voor het hoger bewustzijn niveaus, sterker verzachtende maatregelen en verbeterde cybersecurity houdingen,” zegt het rapport.

“Terwijl cyber wordt gezien als een top-risico’ s over APAC, deze waarneming niet in overeenstemming is met de regio ‘ s niveau van paraatheid.”

VORIGE EN AANVERWANTE DEKKING

APAC bedrijven zien clueless werknemers als grootste bedreiging van de veiligheid

Bijna de helft van de bedrijven in vijf regio Azië-Pacific markets bekijken van werknemers’ gebrek van cybersecurity awareness als de grootste bedreiging, met 67 procent van de beschrijving van de interne bedreiging als een risico voor de organisatie.

APAC bedrijven vertrouwen van veiligheidsmaatregelen ondanks overtredingen: Fortinet

48 procent van de IT-besluitvormers op APAC organisaties zijn overtuigd van hun beveiliging maatregelen, ondanks 86 procent van de organisaties heeft het slachtoffer van een inbreuk, Fortinet ‘ s enterprise security survey heeft geopenbaard.

Alleen ONS toppen van Australië, Azië-Pacific cyber looptijd: ASPI

De regio ‘s bereidheid tot het weren van cyberaanvallen en de bestrijding van cybercrime groeit, maar zo zijn de bedreigingen, volgens een nieuw verslag van één van Australië’ s meest toonaangevende denk-tanks.

De meeste APAC bedrijven hebben geleden overtreding, maar beveiliging is nog steeds niet de prioriteit op directie niveau

Ongeveer 86 procent van de Asia-Pacific bedrijven hebben ervaren een cybersecurity tekortkoming in de afgelopen twee jaar, maar slechts 44 procent gelooft beveiliging is nog steeds niet de hoogste discussie punt voor hun leden van de raad.

5 manieren om te bouwen uw bedrijf verdediging tegen een data inbreuk, voordat het gebeurt (TechRepublic)

Data-inbreuken kunnen worden chaotisch en stressvol afleveringen. Leren van de meest effectieve maatregelen die u kunt nemen om te helpen bij het plannen voor deze turbulente gebeurtenissen.

8 stappen te nemen om je binnen 48 uur van een data-inbreuk (TechRepublic)

Een trage reactie op een data inbreuk kan betekenen op nog grotere problemen voor een bedrijf. Hier zijn acht snelle acties te nemen zodra u het vinden van uw bedrijf is gehackt.

Verwante Onderwerpen:

Beveiliging TV

Data Management

CXO

Datacenters

0