De FitBit-isering van VR en de toekomst van de jeugd sport

0
35

Nul

strivr.jpg

Zin Arena, een VR training bedrijf, gevestigd in de tsjechische Republiek, de wil om te geven uw kind de perfecte slap schot.

De startup, die heeft een stand die dit jaar op de CES, is de lancering van wat hij noemt “de eerste echte interactieve VR platform waar je kunt trainen, meten en analyseren van de atletische prestaties.” Zo begint de FitBit-isering van VR.

Virtual reality training wordt steeds meer standaard in competities zoals de NFL en in de top college-programma ‘ s. Bedrijven als Eon Sport VR en STRIVR helpen professionals in vaardigheden posities, zoals slagmensen en quarterbacks, werken via een game scenario ‘ s in de veilige, no-contact-omgevingen.

In aanvulling op het aanbieden van overweldigende ervaringen die voelen echt, de platforms zijn het begin tot het meten van bio-indicatoren, zoals de ademhaling en de hartslag te fine-tunen van de performance.

De transformatie kan ingrijpend zijn. De invoering van films voor de atletische training in het midden van de vorige eeuw veranderde de manier waarop teams voorbereid voor tegenstanders en luidde een nieuw tijdperk van biomechanisch onderzoek.

Nu zelfs voetbal en basketbal teams in rec competities spel te beoordelen film om de prestaties te verbeteren en voor te bereiden voor games.

Net als begin van de video capture-technologie, VR opleiding is nog te duur voor de beste gefinancierde programma ‘ s. Professionele teams de dop van $100.000 of meer voor aangepaste platforms.

Zin Arena is in de hoop dat te veranderen. “Als je hebt een ambitieuze en toegewijde kind thuis of als je een gym of sport training center, ons platform [geven] alles wat je nodig hebt om te trainen op uw favoriete sport, zonder dat op het ijs, in een honkbalveld, of ontwijken pakt op een echt voetbalveld,” legt Bob Tetiva, oprichter en CEO van Zin Arena. “U zult de opleiding op een virtuele veld.”

Zijn bedrijf VR oplossing kosten tussen de $200 en $2.000, – per maand, afhankelijk van het aantal gebruikers, modules, en de verschillende boren zijn opgenomen. Terwijl dat is niet goedkoop, het kost veel jeugd, sport programma ‘s, die zijn zeer concurrerend, maar in toenemende mate onder druk te beperken onnodig contact met scenario’ s, zal waarschijnlijk om te overwegen.

Zin Arena gemaakt van een hockey training programma speciaal voor CES. Als je in Vegas, stoppen door hun stand in de Eureka Park Marktplaats voor een koele hands-on blik op de toekomst van de atletische training.

Verwante Onderwerpen:

CES

Innovatie

Kunstmatige Intelligentie

Ontwikkelaar

Tech Industrie

0