Nej, vi forsøger ikke at få bagdøre i intelligente hjem, biler, siger Tyskland

0
33

Nul

bmwmobilityapp-01.jpg

Den tyske regering ønsker at være i stand til at gå til forbundet-bil og smart-home-systemer beslutningstagere med en retskendelse, og bestille dem til at tilbageholde meddelelsen af en der åbnede døren på en forudbestemt tid.

BMW

Indenrigsministrene fra Tyskland stater er diskuterer, om myndigheder bør være i stand til at omgå de sikkerhedsmekanismer, smart homes og forbundet biler-men ikke de føderale indenrigsministerium siger, ved at installere bagdøre i disse mekanismer.

Forslaget inden ministrene, der mødes på en konference i Leipzig i denne uge, kommer fra Thomas de Maizière, der handler federal indenrigsminister, som først rapporteret i slutningen af sidste uge af RedaktionsNetzwerks Deutschland (RND).

Men indenrigsministeriet har bestridt centrale aspekter af RND ‘ s rapport af forslaget, navnlig de forslag om, at det ønsker at mandatet bagdøre, i alle former for internet-tilsluttede enheder, herunder tablets, computere og smart Tv. Nogle lokale forretninger selv ekstrapoleret begrebet regeringen tappe tilsluttet sex legetøj.

For at imødegå den uro, der fulgte den oprindelige rapport, at regeringen på mandag tweeted en video, der forklarer, hvad det var faktisk i håb om at opnå.

Det centrale spørgsmål er, at mens forskerne har længe været i stand til at plante fejl i biler og huse, når de undersøger eller forsøger at forhindre en forbrydelse, der er ved at blive mere og mere vanskeligt. Når hjem og bil døre er forbundet til internettet, vil de ofte gøre deres ejere, så snart de opdage eventuelle tegn på indbrud.

Ifølge indenrigsministeriet, de Maizière plan har intet at gøre med at tappe tilsluttede enheder.

Regeringen kun ønsker at være i stand til at gå til producenten af en smart home eller tilsluttet i bilen, med en retskendelse, og bestille dem til at tilbageholde meddelelsen af en der åbnede døren på en forudbestemt tid.

“Målet er, at udbydere af sådanne alarmer og sikkerhedsudstyr er involveret, således at brugen af relevante værktøjer er mulige, uden at den pågældende bliver klar over det,” talsmand Johannes Dimroth sagde på en pressekonference fredag.

Han sagde, at undersøgere var blevet forpurret af en sådan teknologi i 25 tilfælde i løbet af de seneste to år.

Timingen af forslaget var helt sikkert akavet. Fordi de Maizière ‘ s party, Angela Merkels Kristelige Demokratiske Union, har hidtil ikke kunnet finde en koalition partner følgende September valget, ministrene fra hendes tidligere administration forblive i stedet for nu.

Men i det øjeblik, CDU ‘ s eneste håb for at undgå en mindretals regering eller frisk valget ligger hos det socialdemokratiske Parti (SPD), de næststørste parti i Tyskland og Merkels vigtigste koalitionspartnere i hendes sidste behandling. Og SPD er ikke meget opsat på, hvad de Maizière er efter sigende foreslår.

“Federal indenrigsminister har tilsyneladende mistet al politisk anstændighed,” SPD interiør ekspert Uli Grötsch fortalte Der Spiegel. “Mere adgang og overvågning betyder ikke automatisk mere sikkerhed.”

De Grønne har også slået deres næser op på de rapporterede forslag, med stedfortrædende leder Konstantin von Notz, der beskriver det som et “Orwells mareridt” og hæve sammenligninger med den statslige overvågning under det Nazistiske og østtyske diktatur.

Det sandsynligvis en selvfølge, at Chaos Computer Club, Tyskland ‘ s ærværdige hacker organisation, er heller ikke en fan. “Adgang til teknologien i en moderne bil, betyder fare for liv og lemmer: en bogstavelig kill switch” talsmand Frank Rieger fortalte Netzpolitik.

Selv den tyske Bar Association har vejes, med foreningens formand Ulrich Schellenberg siger en bagdør ordning vil i sagens natur ude af proportioner, og samtidig gøre borgerne mere sårbart over for angreb fra tredje parter.

Indenrigsministeriet siger, at alle denne reaktion er overdrevne. Men selv hvis de Maizière virkelig kun foreslår, at security system producenter tilbageholde meddelelser, der stadig ikke rydde op i de tekniske forhindringer, som undersøgere ville stå over for, når de forsøger at bug ‘ en tilsluttet bil eller intelligent hjem.

Dørene til disse ting ikke bare underrette ejeren af indtrængen. De har også en tendens til at låse og låse op ved hjælp af elektroniske midler, der forlader alvorlige spørgsmål om, hvordan efterforskerne kan være i stand til at åbne dem uden at svække deres sikkerhed.

Den tyske regering har allerede blevet anklaget for at fremme svage cyber-forsvar ved tidligere dette år vedtage en lov, der drastisk udvider sig af myndighedernes evne til at hacke ind i folks it-udstyr i forbindelse med undersøgelse af en bred vifte af forbrydelser.

De præcise detaljer om, hvad der bliver diskuteret i denne uge kan kun komme ud efter statens indre anliggender’ konference wraps op på fredag. Et tryk på konferencen forventes at finde sted fredag morgen.

Hvis indenrigsministrene ønsker at gå videre med planen, vil de nødt til at drøfte det med andre ministre i områder, såsom retfærdighed, og derefter komme op med en lov, der går, før den tyske Forbundsdag.

Der var et andet vigtigt aspekt, at den rapporterede forslag om, at de myndigheder, der er få, som en sidste udvej, mulighed for at fjernstyre lukket de servere, der anvendes i en af massive cyberangreb.

Den samtale har stået på i et stykke tid, indenrigsministeriet sagde, og om det går fremad virkelig vil være op til den næste regering.

Tidligere og relaterede dækning

Politiet får bred telefon og computer hacking beføjelser i Tyskland

Det tyske parlament har vinkede gennem en massiv udvidelse af politiet hacking beføjelser.

Windows 10 samlet som ‘oprindelige’ OS for Tysklands nye regering klient

På trods af EU ‘s problemer med Microsoft’ s personlige data brug, Tyskland arbejder på en Windows-10-klient for offentligt ansatte.

Tyskland ‘ s nye hate speech lovgivning går live: Så, hvem der er i dens seværdigheder?

Den NetzDG eller ‘Facebook-loven”, der nu er trådt i kraft med store konsekvenser for de sociale netværk.

Relaterede Emner:

EU

Sikkerhed-TV

Data Management

CXO

Datacentre

0