Jeg byggede den ultimative tech rejse-kit til billige

0
40

Nul

ZDNet ‘ s Business Bargain Hunter gennemsøger internettet for gode tilbud på computere, telefoner, tjenester og meget mere. Priser og tilgængelighed er nøjagtige på det tidspunkt, tilbud er fælles. Nogle produkter og tjenester er muligvis ikke tilgængelige uden for USA, Følger BBH på Facebook og Twitter, hvor han er kendt som Den Cheapskate.

Disse dage jeg rejser ikke meget for erhvervslivet, men når jeg gør, jeg gør det som en pro. Det er fordi, jeg har lært et par ting fra min tid i fly, tog og biler-ligesom det der med at pakke til alle mulige tech scenario: der er ikke nok stikkontakter, upålidelige hotel Wi-Fi, alt for mange ledninger og så videre.

Og ikke kun, hvad de skal pakke, men hvordan at pakke det. Det er det første punkt på min liste over vigtige tech for dine rejser, ting, du vil finde absolut nødvendig. Selvfølgelig, fordi jeg er den Virksomhed Bargain Hunter, jeg sørgede for at samle dette kit på den billige.

En rejse elektronik arrangør: $16

joto-electronics-organizer.jpg

Forvandle kaos til orden i en elastisk gang.

Joto

Ledninger, opladere, forretninger, din favorit pastiller — alle disse ting er nødt til at gå et eller andet sted. Jeg plejede bare at dumpe det hele i bunden af en rygsæk lommen, men så selvfølgelig var det umuligt at finde ud af, hvad jeg havde brug for.

Løsning: en stiv, firkantet arrangør dækket af elastiske bånd. Du har sikkert kastet dine øjne lige nu, men tro mig når jeg siger dette er det bedste.

Fordi nu alt putter på plads, og bliver på plads, og jeg kan få øje på noget på et øjeblik. En stor organizer, som denne fra Joto, løber omkring $16; mindre sælge for et par bukke mindre. Det er perfekt til en rygsæk, taske eller lignende.

En 4-port power adapter: $18

iclever-boostcube-plus.jpg

Ikke mere at køre ud af opladning porte for dig!

iClever

Ting, du sandsynligvis nødt til at genoplade, i dit hotelværelse: telefon, tablet, Bluetooth-hovedtelefoner, mobil oplader…skal jeg gå på?

Det er overflødigt at sige, at der aldrig er nok af stikkontakterne. Det er derfor enhver rejsende har brug for noget, som iClever BoostCube+ travel USB-oplader, som disker op med fire 2.4-amp “smart” USB-porte og sammenklappelige kroge til lettere placering.

Den BoostCube+ øjeblikket sælger for $18, hvilket kan virke en smule pebret for en væg vorte, men det er virkelig en rejsendes bedste ven.

En udtrækkelig 2-i-1-kabel: $13

cafele-retractable-2-in-1.jpg
Cafele

Selv med de førnævnte arrangør, ledning rod, er det værste. Det er derfor, jeg er glad for udtrækkelig kabler, som holde alt pænt og ryddeligt.

Som denne fra Cafele, som kombinerer en 3-fod, 2-i-1 Lightning/microUSB kabel til en enkelt fjeder, luftfartsselskab. Pack dette i tillæg til din almindelige sæt kabler, fordi du vil blive overrasket over, hvor ofte du finde dig selv behøver et ekstra. (Hvis du ikke bruger Apple gear, få en, der er bare microUSB, natch.)

En rejse router/trådløs drev/mobil oplader: $32

filehub-plus-with-iphone.jpg
Foto af Rick Broida/ZDNet

Tale om at dræbe en masse fluer med ét smæk. Den RAVPower FileHub Plus er som den Schweiziske Hær kniv af rejse-tech, der kombinerer mange nyttige værktøjer i en enkelt lomme-størrelse pakke.

For startere, er det en rejse router, er i stand til at konvertere hotel Ethernet til et Wi-Fi-hotspot for alle dine enheder. Det er også en ekstern harddisk, i stand til at streame medier fra en USB-nøgle eller et SD-kort til dine mobile enheder. Endelig, det er en 6000 mAh mobil-oplader. Det kan også give afkald Cappuccino; jeg husker ikke.

Den FileHub Plus er allerede lidt af en stjæle på $40, men for en begrænset tid, BBH læsere kan snag for $32 ved anvendelse af promo kode ZDNETCOD ved kassen.

Den eneste magt, bank, der giver mening: $38

iwalk-mobile-charger.jpg
iWalk

Vent, er ikke den FileHub allerede en mobil oplader? Ja, det er en af de to mobile opladere, du kommer til at rejse med. Det er et lån til din kammerat, der ikke pakke en oplader. Det er den, du bruger som backup, når du indse, du glemmer at oplade din primære oplader.

Din primære opladeren er kommer til at være en som iWalk på 10.000 mAh strøm bank med indbygget Lightning-og microUSB kabler — dybest set enhver batteripakke med indbyggede kabler. (Der er også en standard USB-port til opladning af andre elementer.) I en ideel verden, ville det også have væg-stikben til genopladning, men disse modeller har en tendens til at koste mere.

En leje-bil dashboard mount: $9

ibeam-car-mount.jpg
iBeam

For nylig har jeg brugt Turo at leje en bil i et par dage. Til min glæde, at ejeren havde en magnetisk mount allerede er på plads-hvilket betyder, at jeg kan sætte min telefon lige op på instrumentbrættet, for nemmere navigation (noget jeg gjorde en masse af, da jeg var i en mærkelig by).

Hvis du allerede bruger et magnetisk montere i din egen bil, (noget jeg varmt anbefale), er det en no-brainer: pak en simpel air-vent mount til brug på rejser. WizGear sælger en to-pack til $9. Ikke at gøre magnet ting? Denne air-vent mount beskæftiger en universel telefon holder og sælger for 10 dollars.

Og der du går! Alle de tech, du har brug for til en vellykket rejse. Har jeg glemt noget? Tilføj dine anbefalinger i kommentarfeltet.

Relaterede Emner:

Smartphones

Mobil-OS

Sikkerhed

Hardware

Anmeldelser

0