Dell Technologies’ PC ‘ er, servere, netværk indtægter stærk i Q3

0
32

Nul

Dell Technologies’ PC-forretning fortsætter med at stige, da virksomheden leverede en afbalanceret blanding af driftsindtægter og-indtægter af enhed.

Selskabet rapporterede et tredje kvartal tab (netto) fra fortsættende aktiviteter for $941 millioner på en omsætning på $19.61 milliarder, en stigning på 21 procent fra for et år siden. Ikke-GAAP nettoindkomst fra fortsættende aktiviteter var dkk 1,1 mia.

dell-technologies-q3-2018-a.png

Efter enhed, Dell ‘ s PC-forretning klarede sig godt med tredje kvartal driftsindtægter på $672 millioner på en omsætning på $10 milliarder, en stigning på 8% fra et år siden. Dell har nydt godt af skalaen, en rebound i markedet, og PC ‘ en som en service indsats.

Kommercielle PC-omsætningen steg med 8% fra et år siden, og forbrugeren salg sprang 10 procent.

På den infrastruktur side, Dell, EMC leveret i tredje kvartal en omsætning på dkk 7,5 milliarder med driftsindtægter på $678 mio. Dell sagde, servere og netværk indtægter kørte gevinster med omsætning med en vækst på 32 procent fra for et år siden med fladskærms opbevaring salg.

Dell EMC oplevede en vækst i sin hyperconverged systemer såsom VxRail og alle-flash storage arrays.

dell-technologies-q3-2018-b.png
dell-technologies-q3-2018-c.png

Kast i VMware samt Dell Teknologier lineup er at levere selv de finansielle resultater. Erhvervelse af EMC skulle gøre Dell Teknologier mere infrastruktur-baseret, men PC-forretning har trivedes for sent.

Hertil kommer, at Dell Teknologier, sagde, at det betalt $1.7 milliarder i gæld i tredje kvartal og har betalt ned $9.7 milliarder i gælden siden erhvervelsen af EMC.

Dell Teknologier endte kvartal med en samlet gæld eksklusive datterselskaber af $48.5 milliarder og $52.5 mia herunder dem.

Også:

Dell beskriver tingenes internet strategi, planer om at tilbringe $1 milliarder på R&D i løbet af tre yearsDell bliver GE ‘s primære IT-leverandør, viser PC’ en, hyperconverged, al-flash styrke i Q2Dell EMC opdateringer hyperconverged VxRail, XC-Serie-systemer med de nyeste PowerEdge serversDell EMC-high-performance computing bundter med henblik på AI, dyb læring

Relaterede Emner:

Datacentre

Pc ‘ er

Servere

Opbevaring

Netværk

0