Chrome 63 vs Windows-Kant 10: Google skridt op rivalisering med site isolation sikkerhed

0
33

Nul

chromeenterpriseupdates01-max-1000x1000.png

Med Chrome 63, virksomheder kan også konfigurere politikker for at begrænse adgangen til udvidelser, der er baseret på de nødvendige tilladelser.

Google

Googles seneste forsøg på at lirke virksomheder fra Internet Explorer og holde dem væk fra Windows-10 Edge er en ny sikkerhedsfunktion, der kaldes site isolation, som håndterer hver side i sin egen proces.

Med frigivelsen af Chrome 63, virksomhedsadministratorer vil være i stand til at konfigurere Chrome til at gøre indhold for hver arbejdsplads, i sin egen proces.

Som Google bemærker, at holde hver ejendommen er isoleret fra andre steder i Chrome tilbyder virksomheder den stærkeste sikkerhed. Den teknik, der er designet til at forhindre angreb, der udnytter sårbarheder i den renderer-processen til at køre skadelig kode inde i Chrome render sandkasse og stjæle oplysninger.

Dog, det kommer med en betydelig overhead, ramlede Chrome ‘s hukommelse på Pc’ er med mellem 10 og 20 procent.

Chrome er valgfri, per-site isolation kommer som Microsoft fortsætter med at hærde Windows 10 Edge brug af hardware-baseret virtualisering gennem værktøjer som Windows Defender Program Guard (WDAG), som giver Kant til at køre i en isoleret hardware miljø.

I oktober, har Microsoft gjort gældende, at WDAG er et stort gennembrud i sandbox-teknologi, da det giver et skjold mod angreb på kernen, som er ubeskyttet, hvis et angreb undslipper browser sandkasse.

Den gode nyhed for slutbrugere er, at Google og Microsoft konkurrerer voldsomt på det sikkerhedspolitiske område, anvende forskellige metoder til at beskytte mod nye angreb.

Den ene-site-per-processen har været et lige så vigtigt projekt for Chrome. Justin Schuh, teknik føre til Chrome sikkerhed, tidligere i år sagde site isolation var den største forskel i Google ‘ s tilgang til sikkerhed og vil gøre det overlegne Microsofts nye Kant-forsvar. Den teknologi, der lover at forhindre fjernkørsel af programkode inde i Chrome ‘ s rendering sandkasse.

Administratorer kan vælge at slå på Chrome ‘ s hjemmeside isolation for alle websteder, eller vælg en liste over websites til at isolere for at køre i deres egen rendering proces. Google foreslår, herunder websteder, der brugere log ind og vigtige steder såsom produktivitet websted eller intranet.

Chrome nu også giver administratorer mulighed for at angive en politik, der blokerer for adgang til udvidelser baseret på de tilladelser, de har brug for.

Denne funktion øger evnen til at “whitelist” og “blacklist” for visse Chrome-udvidelser. Admins har et stort udvalg af tilladelser til at blokere, herunder audio capture -, USB -, og video fange.

Derudover, Chrome 63 introducerer Transport Layer Security version 1.3, som er aktiveret for Gmail i opdateret browser.

Google er at bringe NTLMv2-støtte til Mac, Linux, Android og Chrome OS. NTLM-eller NT LAN Manager er et Microsoft-godkendelsesprotokollen for Windows.

Chrome 64, der udkommer i begyndelsen af 2018, omfatter støtte til NTLMv2-og Udvidet Beskyttelse ved Godkendelse. Chrome ‘ s støtte til ikke-Windows platforme bringer Chrome på disse til samme niveau som i Chrome på Windows.

Virksomheden vil også tilbyde admins et råderum på et indgående angreb på antivirus-software, der tilfører kode ind på Chrome-processer. Google hævder, at dette er en forældet proces, som forårsager nedbrud.

Chrome advarsler vil rådgive brugere til at afinstallere antivirus. Det er at tilskynde leverandører til at bruge andre metoder, såsom Chrome udvidelser og Indfødte Beskeder. Start med Chrome 66 i April 2018, kan brugerne se en meddelelse for at opdatere eller fjerne de ulovlige program.

For at tage højde for business, Google vil tilbyde en ny politik, der giver administratorer udvidet support til kritiske apps, der har brug for at injicere kode ind på Chrome for at fungere.

Endelig, Chrome 63 indeholder rettelser til 37 sårbarheder. Google betalte forskere $46,174 for rapportering Chrome fejl, herunder en pris til Microsoft ‘ s Offensiv Security Research Team.

Tidligere og relaterede dækning

Google vil låse ned Chrome på Windows

Gør Chrome web browser, går ned på dig i Windows? Google planer om fastsættelse af en fælles årsag til disse problemer.

Fem tricks til at gøre Google Chrome hurtigere og bedre

Her er fem tricks til at hjælpe dig med at fremskynde din browser og øge din produktivitet.

Toppen af Google Chrome-udvidelser for at øge din produktivitet, sikkerhed og ydeevne

Hvis du er en Google Chrome-bruger, og du er ikke at gøre brug af filtypenavne, så er du virkelig mangler ud. Her er et udvalg af udvidelser, som specifikt tager sigte på at øge din produktivitet og privatliv.

Relaterede Emner:

Google

Cloud

Big Data Analytics

Innovation

Tech og Arbejde

Samarbejde

0