BlackBerry, Qualcomm uitbreiden automotive partnerschap

0
38

Nul

BlackBerry zei op donderdag dat het gebruik van Qualcomm ‘ s hardware platforms als onderdeel van haar streven om de aansluiting in de auto ruimte.

De “niet-exclusieve” ontwerp van overeenkomst zien selecteer Qualcomm hardware geoptimaliseerd voor de BlackBerry QNX-software voor gebruik in gebieden zoals de virtual cockpit controllers, telematica, elektronische controle-gateways en infotainment systemen. BlackBerry zei het zal ook het optimaliseren van de over-the-air software en credential management services voor gebruik binnen bepaalde Qualcomm Snapdragon modems.

QNX is een van BlackBerry ‘ s belangrijkste pijlers voor de software en het Internet van de Dingen strategie, vooral als het bedrijf prikkels van hardware naar software. Het platform stelt ontwikkelaars in staat om de partitie automotive toepassingen op basis van relatie tot veiligheid en kritische systemen, ervoor te zorgen dat een overtreding in een toepassing kan worden opgenomen.

Qualcomm en BlackBerry zijn partners voor meer dan een decennium, vooral via de BlackBerry gebruik maken van een Qualcomm-chipset in haar mobiele apparaten. Wanneer BlackBerry debuteerde de QNX Hypervisor 2.0 in juni, Qualcomm werd ondertekend om gebruik te maken van het systeem voor de digitale cockpit toepassingen, alsook voor de Snapdragon 820A automotive platform.

De automotive sector heeft een brandpunt geworden voor technologie makers, als de industrie races om meer autonome functies markt zijn, en zelf-rijdende auto ‘ s op de weg. Voor BlackBerry -, de automotive-industrie is uitgegroeid tot de kern van haar transformatie strategie en CEO John Chen ‘ s inspanningen om de verschuiving van consumenten-elektronica en terug in de richting van de verkoop van de producten van business-to-business.

VORIGE EN AANVERWANTE DEKKING

BlackBerry pennen kader voor het beveiligen van de verbinding en de autonome auto ‘ s

Vier trends in de sector zijn het maken van voertuigen kwetsbaar voor cyberaanvallen en-storingen: voertuigen toegang, software control, autonoom rijden, en de veranderende status van de software, volgens BlackBerry.

BlackBerry ‘ s Radar, het Internet van de dingen die voldoet aan trucking systeem van cruciaal belang voor ommekeer

BlackBerry ‘ s Radar kon worden overtuigend bewijs dat het bedrijf kan gebruik maken van de mobiele telefoon, embedded systems en security kennis om te groeien in nieuwe industrieën.

BlackBerry ‘ s Q2 tops verwachtingen als software toont tractie

Het bedrijf software bedrijf doet het goed als BlackBerry zag 3,300 enterprise bestellingen in de binnenstad.

Verwante Onderwerpen:

Blackberry

Digitale Transformatie

Big Data Analytics

CXO

Innovatie

Cloud

0