BlackBerry, Qualcomm udvide automotive partnerskab

0
57

Nul

BlackBerry sagde torsdag, at det vil bruge Qualcomm ‘ s hardware-platforme, som en del af sin indsats i den forbindelse plads til bilen.

“Non-exclusive” design aftale vil se, skal du vælge Qualcomm hardware, der er optimeret til BlackBerry ‘ s QNX software til brug i områder, såsom virtuelle cockpit-controllere, telematik, elektronisk kontrol, gateways og infotainment-systemer. BlackBerry sagde, at det også vil optimere sin over-the-air software og credential management services til brug inden for visse Qualcomm Snapdragon modemer.

QNX er en af BlackBerry ‘ s vigtigste grundpiller for sin software og Internet of Things strategi, især som virksomheden svinger fra hardware til software. Platformen gør det muligt for udviklere at partitionere automotive applikationer baseret på hensyn til sikkerhed og kritiske systemer, der sikrer, at ethvert brud på en ansøgning, kan være indeholdt.

Qualcomm og BlackBerry har været partnere i mere end et årti, først og fremmest gennem en BlackBerry brug af Qualcomm chipsæt i sine mobile enheder. Når BlackBerry debuterede sin QNX Hypervisor 2.0 i juni, Qualcomm var tilmeldt for at bruge systemet til nogle af sine digitale cockpit applikationer, såvel som for dets Snapdragon 820A automotive platform.

Den automotive sektor er blevet et omdrejningspunkt for teknologi-producenter, som industrien løb for at bringe mere autonome funktioner til markedet og sætte selvkørende biler på vejen. For BlackBerry, bilindustrien er blevet centralt for omdannelsen strategi og CEO John Chen ‘ s bestræbelser på at flytte væk fra forbrugerelektronik og tilbage mod at sælge produkter, som business-to-business.

TIDLIGERE OG RELATEREDE DÆKNING

BlackBerry penne ramme for at sikre tilsluttet og selvstyrende biler

Fire industri tendenser gør køretøjer sårbare over for cyberangreb og fiaskoer: køretøjer, der er inkluderet, software kontrol, autonom kørsel, og den ændrede tilstand af software, i henhold til BlackBerry.

BlackBerry ‘ s Radar, tingenes Internet opfylder trucking system, er afgørende for at turnaround

BlackBerry ‘ s Radar kunne være overbevisende beviser for, at virksomheden kan bruge sin mobil, indlejrede systemer og sikkerhed know-how til at vokse i nye brancher.

BlackBerry ‘ s Q2 toppe forventninger som software viser trækkraft

Virksomhedens software-forretning klarer sig godt som BlackBerry så 3,300 virksomhedens ordrer i kvartalet.

Relaterede Emner:

Blackberry

Digital Transformation

Big Data Analytics

CXO

Innovation

Cloud

0