Apple iPhone, Mac-gebruikers: Hier is de reden waarom onze verzamelen van gegevens geen inbreuk op uw privacy

0
26

Nul

Apple heeft een nieuw bericht aan zijn Machine Learning Journal waarin wordt uitgelegd hoe het is met behulp van differentiële privacy van de gebruikers te beschermen, zelfs bij het verzamelen van zeer gevoelige gegevens, zoals toetsaanslagen en de sites uw gebruikers bezoeken.

Dit type van het verzamelen van gegevens wanneer gebruikers een opt-in te delen analyses van het gebruik van mac os of iOS, waardoor Apple te verzamelen “geprivatiseerd records”.

Apple introduceerde differential privacy in iOS 10 in de ondersteuning van nieuwe verzameling van gegevens gericht op het verbeteren van QuickType, emoji suggesties, Spotlight suggesties, en het afspelen van media functies in Safari.

Het systeem werkt op basis van statistische ruis kan worden toegevoegd aan de gegevens op het apparaat voordat het gedeeld met Apple.

De post, Leren met Privacy op Schaal, is Apple ‘ s zevende uitgave in de eerste volume op de site die gaat in detail over de machine-learning projecten en hoe die van invloed zijn producten. Deze biedt een diepere duik in de differentiële bescherming van de persoonlijke levenssfeer en dient om gebruikers ervan te verzekeren dat het niet slurpen heel eigen informatie.

Het zegt haar aanpak van de differentiële privacy op het apparaat kunnen gegevens worden “gerandomiseerde voordat het wordt verzonden vanaf het apparaat, zodat de server ziet nooit of ontvangt raw data”.

emojitogetherlarge2x.png

De resultaten van Apple ‘ s enorme verzameling van gegevens laat zien, bijvoorbeeld, verschillen tussen toetsenbord landinstellingen.

Afbeelding: Apple

De records komen tot een beperkte toegang tot de server waar de IP-adressen worden neergezet. Apple zegt dat op dat moment niet kan zien als een emoji-record en een Safari-domein record afkomstig zijn van de gebruikers. Apple zet de records in geaggregeerde statistieken berekenen die worden gedeeld met relevante teams bij Apple.

Wanneer gebruikers een opt-in te delen apparaat analytics, Apple definieert een “per-event privacy parameter” en beperkt het aantal records dat wordt overgedragen door elke gebruiker per dag.

Gebruikers kunnen de rapporten in iOS, ga naar Instellingen > Privacy > Analyse > Analytics-Gegevens in items die beginnen met ‘DifferentialPrivacy’. Mac-gebruikers kunnen zien in de Console in het Systeem van Rapporten. Apple biedt ook voorbeeldfoto ‘ s om te laten zien hoe gebruikers de rapporten kunnen worden geïdentificeerd.

Apple heeft wat zij noemt een ‘injestor’ waar metagegevens, zoals de tijdstempels van records wordt verwijderd en de records zijn gegroepeerd per use case. De gegevens worden vervolgens doorgegeven aan een ‘aggregator’ voor statistische analyse.

Het eind resultaat van deze verwerking is dat Apple kan nu, bijvoorbeeld, vertellen wat zijn de meest populaire emojis, en in verschillende talen, die op zijn beurt helpt bij het verbeteren van de voorspellende emoji op het iOS toetsenbord.

Apple kan ook het identificeren van websites die energie en geheugen varkens in Safari op iOS en macOS. Apple ‘ s browser kan detecteren deze domeinen en rapporteren aan Apple met haar differentiële bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

Het helpt ook bij het identificeren van websites die gebruikers Automatisch spelen ingeschakeld, die de Safari begon automatisch blokkeren met macOS High Sierra.

Het derde voordeel van Apple is dat het ontdekken van nieuwe woorden, die helpen bij het verbeteren van het apparaat lexicons en autocorrectie.

Vorige en aanverwante dekking

Apple rapporteerde een piek in de geheime national security opdrachten dit jaar

Apparaat en verzoeken ging, maar het geheim en geclassificeerd bestellingen verrijkte met meer dan drie.

In de verdediging van China eisen, Apple verliest privacy hoge grond

Diepe duik analyse: Apple zegt dat het zal ‘de wet’, waar het zaken doet. Maar de vragen blijven over wat er gebeurt, en hoe het bedrijf zal reageren, als de wetten vallen fout van het bedrijf de privacy van beloften.

Verwante Onderwerpen:

Apple

Beveiliging TV

Data Management

CXO

Datacenters

0