Apple iPhone, Mac-brugere: Her er grunden til, at vores data indsamling ikke invadere dit privatliv

0
31

Nul

emojitogetherlarge2x.png

Resultaterne af Apples massive indsamling af data tillader det at se, for eksempel forskelle på tværs af tastaturet lokaliteter.

Apple

Apple har tilføjet en ny post til sin Machine Learning Journal, der forklarer, hvordan det ved hjælp af differential personlige oplysninger for at beskytte brugerne, selv når der indsamles meget følsomme data såsom tastetryk og de steder, brugerne besøger.

Denne type dataindsamling opstår, når brugerne vælger at dele brug analytics fra mac os-eller iOS, tillader Apple at indsamle “privatiseret records”.

Apple indført differentieret privatlivets fred i iOS 10 til støtte for indsamling af nye data med henblik på at forbedre QuickType, emoji forslag, Spotlight forslag, og afspilning af medier funktioner i Safari.

Systemet virker på den baggrund, at den statistiske støj kan være tilføjet til data på enheden, før det er delt med Apple.

De indlæg, Læring med beskyttelse af Personlige oplysninger på Skalaen, er Apple ‘ s syvende spørgsmål i sin første bind på det websted, der går i detaljer om sine machine-learning projekter, og hvordan de påvirker sine produkter. Dette giver en dybere dyk ned i sin differential privatliv rammer og tjener til at berolige brugerne, at det er ikke slurping op meget private oplysninger.

Det siger sin tilgang til differentieret beskyttelse af personlige oplysninger på enheden tillader data at blive “randomized, før de bliver sendt fra enheden, så serveren aldrig ser eller modtager rå data”.

De registreringer, der ankommer i en begrænset adgang til serveren, hvor IP-adresser er faldet. Apple siger, at på det tidspunkt, at det ikke kan fortælle, hvis en emoji-record og en Safari web domæne registrering kommer fra de samme brugere. Apple derefter konverterer poster i det samlede beregne statistikker, der er delt med de relevante teams på Apple.

Når brugerne vælger at dele enhed analytics, Apple definerer en “pr-event privatliv parameter” og begrænser antallet af poster, der er overført ved hver bruger per dag.

Brugere kan se de rapporter, på iOS ved at gå til Indstillinger > Personlige data > Analytics > Analytics-Data i poster, der begynder med ‘DifferentialPrivacy’. Mac-brugere kan se dem i Konsollen i Systemet Rapporter. Apple tilbyder også eksempler på billeder, for at vise brugerne, hvordan de rapporter, der kan identificeres.

Apple har, hvad det kræver en ‘injestor’, hvor metadata såsom tidsstempler af poster er fjernet, og de poster, der er grupperet af use case. De optegnelser er derefter overført til en ‘aggregator’ til statistisk analyse.

Slutresultatet af hele denne behandling er, at Apple kan nu, for eksempel fortælle, som er de mest populære emojis, og i forskellige sprog, hvilket igen hjælper til at forbedre intelligent emoji på iOS-tastatur.

Apple kan også identificere websteder, der er energi og hukommelse hogs i Safari på iOS og mac os. Apples browser kan registrere disse domæner, og indberetter dem til at Apple bruger sine differentieret privatliv ramme.

Det hjælper også med at identificere de websites, som brugerne ønsker Auto-play aktiveret, hvilket Safari begyndte automatisk blokering med macOS High Sierra.

Den tredje fordel for Apple er, at der kan opdage nye ord, som hjælp til at forbedre sin enhed, ordbøger og indstillinger for autokorrektur.

Tidligere og relaterede dækning

Apple rapporterede en stigning i hemmelige nationale sikkerhed ordrer i år

Enhed og anmoder om, gik ned, men hemmeligt, og er klassificeret ordrer spidse af mere end tre gange.

I forsvaret Kina kræver, Apple taber privatliv høj jorden

Dybt dyk analyse: Apple siger, at det vil ‘følge loven”, hvor det gør forretning. Men spørgsmål er stadig over, hvad der sker-og hvordan virksomheden vil reagere — når lovene bliver ofre for selskabets privacy løfter.

Relaterede Emner:

Apple

Sikkerhed-TV

Data Management

CXO

Datacentre

0