Alibaba blæk Ford partnerskab til at identificere muligheder i bilindustrien

0
46

Nul

Alibaba-Gruppen har sværtet en aftale med Ford Motor Company på at identificere nye muligheder i den automotive industri, trykke på det Kinesiske tech giant ‘ s cloud-og online detail-teknologier.

Spænder over tre år, samarbejdet vil udforske områder, hvor de to virksomheder kan samarbejde om at indføre nye tjenester i den automotive industri i Kina, samt andre globale markeder.

Ford ville arbejde med Alibaba ‘ s fire forretningsenheder, der omfatter sidstnævnte operativsystem AliOS, Alibaba Cloud, digital marketing system Alimama, og retail platform Tmall, virksomheder, sagde i en erklæring torsdag. Begge hold vil i fællesskab arbejde på forskellige indsatsområder, herunder mobilitet tjenester, tilslutning, kunstig intelligens (AI), og digital marketing.

Til en start, de to parter vil udforske en pilot undersøgelse for at vurdere nye detail-muligheder i hele bilindustrien ejerskab cyklus, fra pre-sales og test-drev finansiel leasing valg. Formålet var at “omdefinere” distribution strategier, cloud-forbindelse, online retail marketing samt infotainment-tjenester.

Ford Præsident og CEO Jim Hackett sagde: “Kina er en af verdens største og mest dynamiske digitale markeder, trives på innovation med kunder online og offline oplevelser konvergerende hurtigt. Samarbejde med førende teknologi spillere bygger på vores vision for smart køretøjer i en intelligent verden til at reimagine og revolutionere forbrugernes mobilitet oplevelser.”

Udviklet til at understøtte mobil -, industri -, og Internet of Things (IoT) – enheder, Alibaba ‘ s AliOS i dag er installeret i mere end 400.000 web-forbundet biler i Kina. Virksomheden i 2016 havde sværtet et partnerskab med Kinesiske bilproducent SAIC Motor til at udvikle internet-aktiveret køretøjer.

Alibaba tilføjede, at der i øjeblikket blev arbejdet med mere end 50 mærker på programmer på tværs af forskellige domæner, herunder automomotive OS, intelligent talegenkendelse, førerløse-bil-teknologi, høj præcision kortlægning, auto finansiering, og i bilen betalingssystemer.

Alibaba bringer stemmekommandoer til at togstationer

I en separat meddelelse, Alibaba sagde, at det var i orden med Shanghai Shentong Metro Gruppen til at gennemføre langt-field stemme kommando kapaciteter i billetsalg kiosker på den Kinesiske by metro-stationer. Det er også planlagt at implementere forskellige teknologier til bedre at optimere forvaltningen af passagertrafikken og lethed pendler.

Initiativet vil give passagererne mulighed for at bruge deres stemme til at fortælle kiosker på metro-stationer deres bestemmelsessted, og har maskiner anbefale den bedste rute. De så kunne betale for deres billetter med Alibaba ‘ s mobile tegnebog, Alipay.

For eksempel, en passager kunne fortælle maskinen “jeg ønsker at gå til Pearl Tower”, og der gives de nærmeste metro stop til den pågældende destination. Billettering systemet vil også automatisk blive aktiveret, når passageren var i nærheden af det.

Baseret på teknologi, der er bygget af den Kinesiske leverandør s datterselskab, Institut for Data og Videnskab Teknologi (iDST), langt-field stemmegenkendelse system, der blev udråbt til at reducere støj, forstyrrelser i overfyldte offentlige indstillinger, såsom metro-stationer til præcist at fortolke vejledningen.

iDST ‘ s direktør for intelligent talegenkendelse, Yan i Betragtning, forklarede, at det var i stand til at opnå dette ved at integrere signalbehandling og computer vision teknologier, og identificere lydkilder. Han sagde, at passagerer, der ikke ville have til at bruge nogen specielle ord for at aktivere kiosk, “endda fra to meter væk”.

Partnerskabet vil også gøre det muligt Shanghai Metro til at analysere passager trafik data til at forudsige overspænding, så det kunne implementere crowd control foranstaltninger eller akut planlægning til at håndtere den stigning i trafikken.

Hertil kommer, at i fremtidige passagerer ville være i stand til at få adgang hurtigere gennem facial anerkendelse enheder, der er installeret på metro porte.

Starter tidligt-2018, selvom, de kunne trykke på Alipay som en betalingsmulighed, og stryg til deres smartphone ved metrostationen porte til at betale for adgang-selv uden internet-forbindelse.

Shanghai Metro i øjeblikket tegner sig for næsten 53 procent af alle offentlige transportmidler i den Kinesiske by, som er hjemsted for 24 mio. Metro-netværket omfatter over 4.000 tog, der betjener 17 linjer og 367 stationer.

Relaterede Emner:

Kina

Digital Transformation

Big Data Analytics

CXO

Innovation

Cloud

0