Qualcomm introducerer Snapdragon 845 med forbedret fotos, AI behandling

0
31

Nul

qualcomm-snapdragon-845-unveil.png
Jessica Dolcourt/CNET

Qualcomm onsdag annoncerede Snapdragon 845, den næste generation af mobile processor ledes til 2018 high-end-flagskib smartphones.

Nye funktioner, herunder 4K HDR video capture, bedre batteri-levetid og forbedret AI-behandling blev afsløret af Qualcomm på sin anden årlige tech-topmødet i Hawaii.

Qualcomm afsløret Snapdragon 845 består af Snapdragon X20 LTE modem, Wi-Fi, Sekskant 685 DSP, Aqstic Lyd, Adreno 630 GPU, Spectra 280 billede signalbehandling, Kryo 385 CPU -, hardware-baseret sikkerhed, og hukommelse. Dette vil føre til 30 procent hurtigere grafik, 30 procent bedre energieffektivitet, og 2,5 x hurtigere display gennemløb, i forhold til de Snapdragon 835, Qualcomm sagde.

dqysfwnvqaah6vr.jpg
(Billede: Shara Tibken / CNET)

Sekskant 685 DSP vil give mulighed for hurtigere machine learning og AI-funktioner, og er parret med Aqstic Lyd for en større anerkendelse af det varme ord som “Ok, Google.”

Samsung, Google og LG, der anvendes Qualcomm ‘ s Snapdragon 835 chip i 2017 til magten deres flagskibe, og det er sandsynligt, at de store spillere vil følge trop næste år. Samsung ‘ s Galaxy S9 har været rygter om at har den nye Qualcomm chipsæt.

Snapdragon 845 kamera funktioner vil omfatte Ultra HD-videooptagelse, dybt portræt, multi-frame noise reduction, 30% effektreduktion for video, dybde baseret på ansigtsgenkendelse, hurtigere billedstabilisering, selektiv motion capture, og meget mere. Spektrene ISP-tilføjer understøttelse til iris scanning, selv hvis du er iført solbriller.

Machine learning på Snapdragon 845 vil give brugerne mulighed for at tage bokeh fotos ved hjælp af kun ét kamera, snarere end ved hjælp af to kameraer, der findes på smartphones som iPhone X. Qualcomm sagde på sin tilfælde af, at AI software, hardware og tjenester, der vil total $160 millioner i den samlede omsætning i 2025.

En octa-core chip bygget på Samsungs 10nm proces, Qualcomm sagde Snapdragon 845 vil være i enheder, som starter i begyndelsen af 2018. Kina smartphone-gigant Xiaomi allerede er blevet bekræftet som en partner for sine nye Mi 7 håndsæt. Ingen andre særlige forhold omkring udgivelsen blev delt.

“Xiaomi er forpligtet til at gøre enheder, der kombinerer banebrydende innovationer i teknologi og smukke design, mens trodser pris forventninger, og vi har valgt Snapdragon 845 til at drive vores næste flagskib smartphone,” Lei Juni, grundlægger og CEO af Xiaomi, sagde i en erklæring.

Vi er tilbøjelige til at høre mere om Snapdragon 845 og partner Oem ‘ er på CES 2018 i januar.

Relaterede Emner:

Netværk

Smartphones

Mobil-OS

Sikkerhed

Hardware

Anmeldelser

0