Qualcomm introduceert Snapdragon 845 met betere foto ‘ s, AI verwerking

0
30

Nul

qualcomm-snapdragon-845-unveil.png
Jessica Dolcourt/CNET

Qualcomm op woensdag kondigde de Snapdragon 845, de volgende generatie mobiele processor geleid tot 2018 high-end vlaggenschip smartphones.

Nieuwe functies met inbegrip van 4K-HDR video opname, betere levensduur van de batterij en een verbeterde AI verwerking werden geopenbaard door Qualcomm tijdens de tweede jaarlijkse tech top in Hawaii.

Qualcomm bleek de Snapdragon 845 is gemaakt van de Snapdragon X20 LTE-modem, Wifi, Zeshoek 685 DSP, Aqstic Audio, Adreno 630 GPU, Spectra 280 image signal processing, Kryo 385 CPU, hardware-gebaseerde beveiliging, en het geheugen. Dit zal leiden tot 30 procent snellere grafische voorzieningen, 30 procent meer energie-efficiëntie, en 2,5 x sneller weergeven doorvoer, in vergelijking met de Snapdragon 835, Qualcomm zei.

dqysfwnvqaah6vr.jpg
(Afbeelding: Shara Tibken / CNET)

De Zeshoek 685 DSP zorgen voor een snellere machine learning en AI functies, en is gekoppeld aan de Aqstic Audio voor een betere erkenning van de wake woorden als “Ok, Google.”

Samsung, Google en LG gebruikt Qualcomm ‘ s Snapdragon 835 chip in 2017 aan de macht van hun vlaggenschepen, en het is waarschijnlijk dat de grote spelers zullen volgen volgend jaar. De Samsung Galaxy S9 is gekletst te voorzien van de nieuwe Qualcomm-chipset.

Snapdragon 845 camera functies zal bevatten Ultra Premium HD-Video-Opname, diep portret -, multi-frame ruisreductie, 30 procent reductie van het vermogen voor video, diepte gezichtsherkenning, versnelde beeldstabilisatie, selectieve motion capture, en meer. De Spectra ISP voegt ondersteuning voor de iris te scannen, zelfs als je het dragen van een zonnebril.

Machine learning op de Snapdragon 845 zal gebruikers toestaan om bokeh foto ‘s met slechts één camera, in plaats van met behulp van twee camera’ s te vinden op smartphones als de iPhone X. Qualcomm zei op haar evenement dat AI-software, hardware, en diensten zal in totaal $160 miljard euro in de totale omzet in 2025.

Een octa-core chip gebouwd op Samsung ‘ s 10nm proces, zei: Qualcomm Snapdragon 845 worden in-apparaten vanaf begin 2018. China smartphone-gigant Xiaomi is al bevestigd als een partner voor haar nieuwe Mi 7 handset. Geen andere bijzonderheden rondom de release werden gedeeld.

“Xiaomi is toegewijd aan het maken van apparaten die de combinatie van cutting-edge innovaties in technologie en een prachtig design, terwijl de verachting prijs verwachtingen, en we hebben gekozen Snapdragon 845 om onze volgende vlaggenschip smartphone,” Lei Jun, oprichter en CEO van Xiaomi, zei in een verklaring.

We kans om meer te horen over de Snapdragon 845 en partner van Oem ‘ s op de CES in 2018 in januari.

Verwante Onderwerpen:

Netwerken

Smartphones

Mobiele OS

Veiligheid

Hardware

Beoordelingen

0