Juniper lanceert netwerk automatisering bots

0
27

Nul

Juniper op donderdag aangekondigd Juniper Bots, een lijn van toepassingen voor de Contrail Cloud en AppFormix platforms voor het automatiseren van netwerk management taken en het verbeteren van het netwerk analytics.

“Juniper Bots brengen ons dichter bij onze visie voor De Self-Driving Netwerk, één die minder menselijke tussenkomst en het vermogen om zich te concentreren op meer strategische business initiatieven,” Sally Bament, VP service provider marketing bij Juniper, zei in een verklaring. “Om te bewegen op de snelheid van uw bedrijf, netwerk, exploitanten moeten minder tijd besteden aan het juist beheren van handmatige netwerk knoppen en hendels, en meer tijd aan het uiten van opzet.”

In November, Juniper geïntegreerd in Contrail de automatisering en optimalisatie van de functionaliteit van AppFormix, die Juniper verworven in 2016. Deze integratie biedt real-time monitoring en service en zekerheid van het netwerk van de functies virtualisatie (NFV) workloads. Op het moment, Juniper ook aangekondigd toebehoren om het makkelijker te maken voor service providers te bouwen en te implementeren telco cloud-omgevingen.

Onderzoeksbureau IDC zei in April dat de omzet van cognitieve en kunstmatige intelligentie systemen zal raken van $12,5 miljard in 2017, tot 59.3 procent ten opzichte van een jaar geleden. Het grootste gedeelte van de uitgaven in 2017 zal gaan naar cognitieve toepassingen. IDC-projecten 2017 uitgaven van $4,5 miljard voor het jaar. Cognitieve en AI-software platforms met tools te organiseren, toegang en analyseren van gegevens ziet het besteden van $2,5 miljard keer het jaar sluit.

Verwante Onderwerpen:

Netwerken

Digitale Transformatie

Datacenters

CXO

Innovatie

Opslag

0