Jag har byggt den ultimata tech travel-kit för billiga

0
27

Noll

ZDNet Verksamhet Fynd Jägare söker igenom nätet efter bra erbjudanden på datorer, telefoner, tjänster och mycket mer. Priser och tillgänglighet är korrekt vid tidpunkten erbjudanden är delad. Vissa produkter och tjänster kanske inte är tillgängliga utanför USA Följer BBH på Facebook och Twitter, där han är känd som Den Ynkliga.

Dessa dagar, jag reser inte mycket för företagen, men när jag gör det, jag gör det som ett proffs. Det beror på att jag har lärt mig några saker från min tid i flygplan, tåg och bilar-som vad man ska packa för varje möjligt tech scenario: inte tillräckligt med försäljningsställen, opålitliga hotel Wi-Fi, alltför många sladdar och så vidare.

Och inte bara vad man ska packa, men hur packar man. Det är den första punkten på min lista över viktiga tech för dina resor, saker du hittar nödvändig. Naturligtvis, eftersom jag är Verksamheten Fynd Jägare, jag såg till att montera denna sats på de billiga.

En resa elektronik arrangör: $16

joto-electronics-organizer.jpg

Förvandla kaos till ordning i en elastisk svep.

Joto

Sladdar, laddare, butiker, din favorit myntverk — allt det här behöver gå någonstans. Jag som används för att bara dumpa allt i botten av en ryggsäck ficka, men då naturligtvis var det omöjligt att hitta vad jag behövde.

Lösning: en styv, rektangulär arrangör täcks i elastiska band. Du har förmodligen rullat ögonen just nu, men tro mig när jag säger att det här är den bästa.

Eftersom nu allt veck på plats och stannar på plats, och jag kan se något på ett ögonblick. En stor organisatör, som denna från Joto, går omkring $16; mindre sälja för några tior mindre. Det är perfekt för en ryggsäck, portfölj eller liknande.

En 4-port-adapter: $18

iclever-boostcube-plus.jpg

Ingen mer rinnande ur laddning portar för dig!

iClever

Saker du förmodligen kommer att behöva ladda på ditt hotellrum: telefonen, tablett, Bluetooth-hörlurar, mobil laddare…ska jag gå på?

Onödigt att säga, det finns aldrig tillräckligt med försäljningsställen. Det är därför som varje resenär behöver något som iClever BoostCube+ resor USB-väggladdare som serverar fyra 2.4-amp “smart” USB-portar och fällbara stift för enklare förvaring.

Den BoostCube+ för närvarande säljer för $18, vilket kan tyckas en smula dyr för en vägg vårta, men det är verkligen en resenärens bästa vän.

En infällbar 2-i-1-kabel: $13

cafele-retractable-2-in-1.jpg
Cafele

Även med de ovan nämnda arrangör, sladd trassel är det värsta. Det är därför jag är förtjust i utdragbara kablar, som håller allt snyggt och prydligt.

Som den här från Cafele, som kombinerar en 3 fot, 2-i-1 Blixtar/microUSB kabel till en enda fjäderbelastade transportören. Packa detta i tillägg till din ordinarie uppsättning kablar, eftersom du kommer att bli förvånad över hur ofta du befinner dig som behöver en reservdel. (Om du inte använder Apple-redskap, få en som är bara microUSB, natch.)

En resa router/trådlös enhet/mobil-laddare: $32

filehub-plus-with-iphone.jpg
Foto: Rick Broida/ZDNet

Snacka om att döda en massa fåglar med en sten. Den RAVPower FileHub Plus är som den Schweiziska armékniven av resor tech, som kombinerar en mängd användbara verktyg i en enda pocket-storlek på paketet.

Till att börja med, det är en resa router, kan konvertera hotel Ethernet till en Wi-Fi-hotspot för alla dina enheter. Det är också en extern hårddisk, kan streama media från en USB-enhet eller ett SD-kort till din mobila enheter. Slutligen, det är en 6 000 mAh mobila laddare. Det kan också avstå från Cappuccino, jag minns inte.

Den FileHub Plus är redan typ av stjäla på $40, men för en begränsad tid, BBH läsare kan haffa en för $32 genom att tillämpa promo kod ZDNETCOD i kassan.

Den enda makt bank som gör att känslan: $38

iwalk-mobile-charger.jpg
iWalk

Vänta, är inte det FileHub redan en mobil laddare? Ja, det är en av de två mobila laddare som du ska resa med. Det är den du lån för att din kompis som inte packa en laddare. Det är den du använder som backup när du inser att du glömt att ladda ditt primära laddare.

Din primära laddaren kommer att vara en som iWalk 10,000 mAh power bank med inbyggd Blixt och microUSB kablar — i princip alla batteripaket med inbyggd kablar. (Det finns också en standard-USB-port för laddning av andra objekt.) I en perfekt värld, skulle det också ha väggar stift för laddning, men dessa modeller tenderar att kosta mer.

En hyra-bil instrumentbrädan mount: $9

ibeam-car-mount.jpg
iBeam

Nyligen använde jag Turo att hyra en bil för några dagar. Till min glädje, ägaren hade ett magnetiskt fäste redan på plats-vilket betyder att jag skulle kunna sätta min telefon rätt upp på instrumentpanelen för enklare navigering (något jag gör en hel del, med tanke på att jag var i en främmande stad).

Om du redan använder ett magnetiskt fäste i din egen bil (något jag starkt rekommenderar), är det en no-brainer: packa en enkel air-vent mount för att använda när du reser. WizGear säljer ett två-pack för $9. Att inte göra magnet sak? Denna luft-vent mount använder en universal phone-hållare och säljer för 10 spänn.

Och det har du! Alla tech du behöver för en framgångsrik resor. Har jag glömt något? Lägg till din rekommendationer i kommentarerna.

Relaterade Ämnen:

Smartphones

Mobila OS

Säkerhet

Hårdvara

Recensioner

0