Hvorfor er Google rullende ud Chrome opdaterer sig over tid?

0
42

Når Chrome team frigiver en ny version af sin webbrowser til den stabile kanal, understreges det, at udgivelsen vil blive kastet over tid.

Gårsdagens udgave af Chrome 63 Stabil til skrivebordet for eksempel gør det i det første afsnit på Chrome Releases blog.

Chrome-teamet er glade for at meddele, fremme af Chrome 63 stabil kanal til Windows, Mac og Linux. Dette vil strække sig over de kommende dage/uger.

Jeg spurgte mig selv i lang tid, hvorfor Google beslutter sig for at udrulle disse udledninger over tid. Mens jeg ikke rigtig mening, hvis den slipper ikke omfatter sikkerhedsrettelser, jeg har noget imod en trinvis udrulning af en udgivelse, hvis det omfatter sikkerhedsrettelser.

google chrome updates

En trinvis udrulning betyder dybest set, at visse Chrome-installationer vil ikke være beskyttet mod angreb, der er målrettet den rettede sårbarheder i browseren.

Opdatering til Chrome 63 til skrivebordet har en kritisk sårbarhed, for eksempel, og fem, der er vurderet som høj. Netop denne opdatering løser 37 sikkerhedshuller i henhold til Googles Chrome-teamet.

Adgang til rapporter om sårbarheder er begrænset for de fleste af dem, men Google gør listen oplysninger om hver enkelt sårbarhed anmeldt til selskabet af tredjeparts-forskere. Dette hjælper angribere, som Google afslører den komponent, der er berørt normalt i beskrivelsen.

Google Chrome er indstillet til automatisk opdatering, men brugerne kan indlæse chrome://settings/hjælpe på enhver tid til at køre en manuel check for opdateringer.

Google ikke forhindre installation af opdateringer på stationære maskiner. Dette er ikke tilfældet på Android, hvor programmer er muligvis ikke tilgængelige i flere dage eller endda uger, selv hvis du gå til Google Play Butik på din notering, og trykker på knappen installer, kontrollere for opdateringer manuelt.

Læs også: Chrome Hjem: Google tests større ændre browser på Android

En bedre måde

Sikkerhedsopdateringer skal stilles til rådighed for alle Chrome-installationer med det samme. Et system på samme måde som Windows-Opdateringer kan arbejde i forbindelse med at gøre opdateringen tilgængelig. Microsoft frigiver sikkerhed opdateringer den anden tirsdag i hver måned, men det gør dem tilgængelige for alle systemer med automatiske opdateringer er aktiveret med det samme.

Tip: Google har ændret design af chrome://flags side i udgivelsen, og også, at de Bogmærker, der er Manager. Du kan gendanne det gamle design af bogmærker manager for nu ved indstilling af præferencer til chrome://flags/#aktiver-md-bogmærker deaktiveret, og genstart Chrome bagefter.

Afsluttende Ord

Sikkerhedsopdateringer skal stilles til rådighed for alle brugere i min udtalelse. Mens du ikke har brug for den rigtige infrastruktur, for at sikre, at opdateringer er leveret til alle lige med det samme, men Google bør ikke have nogen problemer med det.

Jeg ved ikke, hvorfor Google ruller ud opdateringer over tid selvom, det kunne virkelig være fordi man ønsker at mindske den belastning, der opdateringer forårsage ved at distribuere disse opdateringer i løbet af dage eller uger.

Nu kan Du: Hvorfor tror du, at Chrome opdateringer er ikke tilgængelige med det samme?