Google til at blokere for YouTube på Amazon Fire TV

0
44

Google vil blokere for adgang til YouTube på Amazon ‘ s Brand-TV fra 1 januar 2018, og på Echo Vis med øjeblikkelig virkning.

Hvis du fyre op for YouTube applikation, gøre Ild på TV lige nu, du bliver mødt med en meddelelse, der fortæller dig, at YouTube vil blive tilgængelig på enheden starter januar 1st, 2018.

Google trukket YouTube fra Amazon Echo Vis enheder for flere måneder siden, men Amazon har formået at få det tilbage ved at omdirigere brugere af sin enhed til en web-udgave af YouTube. Mens langt fra en ideel løsning, er det sikret, at kunderne kan få adgang til YouTube-video indhold igen med at bruge enheden.

Følgende screenshot viser meddelelsen på et tysk Brand-TV. Det hedder, at YouTube vil ikke være tilgængelige længere fra januar 1st, 2018 og fremhæver, at der er masser af andre enheder for at YouTube er støttet på.

fire tv youtube

Randen modtaget en erklæring fra YouTube i forhold til den beslutning:

“Vi har forsøgt at nå til enighed med Amazon til at give forbrugere adgang til hinandens produkter og tjenester. Men Amazon ikke bære Google-produkter som Chromecast og Google Hjem, ikke med til at gøre Prime Video tilgængelig for Google-brugere Stemmer, og i sidste måned holdt op med at sælge nogle af Reden ‘ s nyeste produkter. I lyset af denne mangel på gensidighed, så er vi ikke længere understøtter YouTube på Echo Vis og FireTV. Vi håber, at vi kan nå en aftale om at løse disse problemer snart.”

I henhold til det, Amazon er, at skyde skylden for fjernelse af YouTube fra Echo Vis og Ild-TV. Da YouTube er ikke blokeret straks Ild på TV, det er muligt, at Google bruger truslen om fjernelse som løftestang.

Læs også: Hvordan til at zoome YouTube-Videoer

Afsluttende Ord

Det er klart, at både virksomheder kæmper kampen på bagsiden af brugerne til at skubbe deres egne produkter. De virksomheder, der bebrejde hinanden for at blokere produkter eller fjerne adgang til tjenester, men den, der lider, er brugeren. Blokering af adgang til tjenesterne uanset årsagen, men teknisk dem er en anti-forbruger flytte.