Ghostery 8 verbetert de anti-tracking en ad-blocking functies

0
43

Een nieuwe versie van Ghostery, Ghostery 8, gisteren werd uitgebracht met nieuwe AI-aangedreven anti-mogelijkheden voor het volgen en verbeterde ad-blocking.

Ghostery, die werd overgenomen door het duitse bedrijf Cliqz enige tijd geleden, is een cross-browser privacy extension die begon als een uitbreiding van block tracking voornamelijk, maar heeft sindsdien getransformeerd tot een inhoud blokkeren oplossing met een sterke anti-tracking functionaliteit.

De extensie is beschikbaar voor alle grote browsers en kan worden gedownload van de officiële website.

Tip: bekijk onze beoordelingen van Ghostery 6 en Ghostery 7.

Ghostery 8

ghostery 8

Ghostery 8 u wordt gevraagd te kiezen tussen een snelle en aangepaste installatie. Ik stel voor dat u aangepast selecteert, kunt u beter de voorkeuren als je dat doet. De uitbreiding leidt u door een reeks schermen die u gebruikt voor het inschakelen of uitschakelen van diverse functies, zoals het blokkeren van advertenties.

Ghostery 8 komt met een nieuwe, vereenvoudigde weergave van de modus die u kunt inschakelen. Het is ontworpen voor gebruikers die niet geïnteresseerd zijn in details over individuele trackers en andere datum, en wil gewoon een overzicht van activiteiten plaats.

De geavanceerde weergave is nog steeds beschikbaar en kan je tijdens de installatie selecteert u aangepaste installatie. Er is ook een optie om te schakelen tussen de twee weergavemodi direct in de Ghostery UI.

ghostery 8 simple

Een van de belangrijkste nieuwe functies van Ghostery 8 is de verbeterde anti-tracking protection. Ghostery het moederbedrijf van Cliqz op voorwaarde dat de ploeg met een heuristische add-on voor hem die kan detecteren trackers die niet worden gevangen door middel van het gebruik van traditionele bloklijsten. De nieuwe heuristische module is ontworpen voor het detecteren van trackers in real-time te overschrijven “uniek identificerende gegevens punten”.

Ghostery een verbetering van de ad-blocking onderdeel van de uitbreiding in aanvulling op dat door te vertrouwen op lijsten. In tegenstelling tot traditionele ad-blocking oplossingen echter, opties toevoegen van aangepaste lijsten voor de uitbreiding lijken te ontbreken.

Lees ook: Cliqz verwerft Ghostery

Het team is een ontwikkeling gericht op het maken van Ghostery gemakkelijker te gebruiken. De new simple view-modus en vereenvoudigde installatie zijn twee functies die daar uit is voortgekomen.

De uitbreiding van de Smart Blokkeren-functionaliteit is een ander. Het is ontworpen voor het analyseren van het blokkeren van trackers om ervoor te zorgen dat pagina ‘ s worden niet verbroken wanneer de trackers geblokkeerd. Ghostery kan de blokkering van trackers als het ontdekt dat een pagina is gebroken als specifieke trackers geblokkeerd. Geavanceerde gebruikers kunnen het uitschakelen van de functie te blijven in de volledige controle.

Ghostery 8 komt met andere veel gevraagde functies. Gebruikers vinden een pauze-knop in de interface nu schorst de verlenging voor een bepaalde periode van tijd.

Slotwoord

Er is nogal wat controverse surround Ghostery en Cliqz in het verleden. U wilt uitschakelen voor het verzamelen van gegevens — indien ingeschakeld, — in het verlengde van de voorkeuren direct na de installatie. Als u aangepaste installatie, dan kunt u dat meteen al.

De extensie zelf lijkt te werken echt goed met betrekking tot de drijver en blokkeren van advertenties. De focus op trackers maakt het enigszins uniek in de ad-blocking rijk, niet vanwege het blokkeren, maar omwille van de focus op drijvers in zijn interface.

Je moet zelf beslissen of dat genoeg is om het een keer te proberen, of zelfs overschakelen naar Ghostery.

Nu U: Welke content blocker gebruik je, en waarom?