Ghostery 8 forbedrer anti-tracking og ad-blokering funktioner

0
48

En ny version af Ghostery, Ghostery 8, der blev frigivet i går med nye AI-drevet anti-tracking evner og udvidet ad-blokering.

Ghostery, der blev overtaget af det tyske selskab Cliqz for nogen tid siden, er en cross-browser privacy extension, der startede ud som en udvidelse til at blokere tracking overvejende, men har siden hen omdannet til en blokering af indhold løsning med en stærk anti-tracking-funktionalitet.

Udvidelsen er tilgængelig for alle større browsere og kan downloades fra den officielle hjemmeside.

Tip: Tjek vores anmeldelser på Ghostery 6 og Ghostery 7 så godt.

Ghostery 8

ghostery 8

Ghostery 8 bliver du bedt om at vælge mellem en hurtig og custom setup. Jeg foreslår, at du vælger brugerdefineret, så du bedre kan indstille præferencer, når du gør. Udvidelsen fører dig gennem en række skærmbilleder, som du kan bruge til at aktivere eller deaktivere forskellige funktioner som blokerer for annoncer.

Ghostery 8 kommer med en ny simpel view funktion, som du kan aktivere. Det er designet til brugere, der ikke er interesseret i detaljer om den enkelte trackere, og andre dato, og bare ønsker et resumé af aktivitet i stedet.

Den avancerede visning er stadig tilgængelig, og du kan samle det under installationen, hvis du vælger brugerdefineret installation. Der er også en mulighed for at skifte mellem de to visningstilstande direkte i Ghostery UI.

ghostery 8 simple

En af de vigtigste nye funktioner i Ghostery 8 er den forbedrede anti-tracking-beskyttelse. Ghostery moderselskab Cliqz, forudsat at holdet med en heuristisk add-on til det, der kan detektere trackers, der ikke er fanget gennem brug af traditionelle blocklists. Den nye heuristisk modul er designet til at opdage trackere i real-tid til at overskrive “entydigt at identificere data points”.

Ghostery forbedret ad-blokering del af den udvidelse hertil kommer, at ved at stole på filter lister. I modsætning til traditionelle ad-blokering løsninger, der dog muligheder for at tilføje brugerdefineret filter lister til udvidelse synes at mangle.

Læs også: Cliqz erhverver Ghostery

Holdet sætte en udvikling fokus på at gøre Ghostery nemmere at bruge. Den nye simple view-tilstand, og forenklet opsætning er to funktioner, der kom ud af det.

Udvidelsen er Smart at Blokere funktionalitet er en anden. Det er designet til at analysere blokere for trackere for at gøre sikker på, at denne side ikke er brudt, når trackers er blokeret. Ghostery kan fjerne blokeringen af trackere, hvis det registrerer, at en side er brudt, hvis en bestemt bane er blokeret. Avancerede brugere kan slå funktionen til at forblive i fuld kontrol.

Ghostery 8 kommer med andre meget efterspurgte funktioner. Brugere med at finde en pause-knappen i brugerfladen nu, som suspenderer den udvidelse for en fastsat periode.

Afsluttende Ord

Der har været en hel del polemik surround Ghostery og Cliqz i fortiden. Kan du slå alle data indsamling — hvis aktiveret — i forlængelse præferencer lige efter installationen. Hvis du bruger custom setup, kan du deaktivere det samme selv.

Selve udvidelsen ser ud til at fungere rigtig godt i forhold til tracker og reklame blokering. Dens fokus på bane gør det til noget unikt i den ad-blokering rige, ikke på grund af blokering, men på grund af fokus på sporing i dens interface.

Du er nødt til at beslutte for dig selv, hvis det er nok til at give det en chance, eller endda skifte til Ghostery.

Nu kan Du: Hvilket indhold blocker bruger du, og hvorfor?