Disqus kommentar platform solgt til big data og analytics firma Zeta Globale

0
54

Big data og analytics selskab Zeta Global annonceret, at selskabet har erhvervet kommentere platform Disqus.

Disqus er bedst kendt for sin kommentar system, at sites over hele Internettet. Det er en tredjeparts-system, der webmastere integrere på websteder. Disqus tilbyder analytics, indtjening og andre tjenester på toppen af den faktiske kommentere systemet.

Data, der er gemt på Disqus servere, og selskabet er blevet kritiseret for sin bruger sporing af aktiviteter. Selskabet har lidt to alvorlige brud på sikkerheden, man i 2013 og den anden i oktober 2017. Et øjebliksbillede af en database, der indeholder 17,5 millioner bruger e-mail-adresser, login-datoer og tilmelding, datoer, der blev kopieret i henhold til Disqus i de seneste brud.

disqus

Disqus noter i købet meddelelse om, at intet vil ændre sig til brugere eller udgivere, der bruger tjenesten.

Så er du formentlig undrende, hvad det betyder, og hvordan det påvirker Disqus og den service, vi leverer til udgivere og brugere. Det korte svar er, at ikke meget er under forandring. Vores team, vores produkter, vilkår, priser og vision til at hjælpe udgivere lykkes, forbliver de samme.

Disqus bliver en forretningsenhed i Zeta Global. Planer er i gang med at “udvide Disqus platform for forlag” ved at gøre moderation lettere og mere skalerbar, og sætte fokus på opbygning af relationer mellem steder og besøgende.

Zeta Globale pressemeddelelse fremhæver hvorfor det erhvervede selskab Disqus.

Zeta Globale i dag annonceret at de har erhvervet Disqus, internettet førende audience engagement platform, der bruges af 4 millioner websites og 2 millioner månedlige unikke brugere. Kombineret med Zeta ‘ s førende marketing platform, kunstig intelligens og maskinindlæring, erhvervelse gør Zeta den eneste virksomhed i stand til at tilbyde personlig real-time marketing på stor skala på det åbne internet.

De data, der Disqus sidder på og akkumuleres hver eneste minut er det, der gør Disqus vigtigt for en virksomhed som Zeta Global.

Vi omdefinere marketing teknologi plads med handlingsrettede data, kunstig intelligens, som svar på problemer, og en marketing-hub, der fungerer som nervecenter for data-driven marketingfolk. Disqus udvider og styrker denne strategi.

Disqus ” privacy policy understreger, at virksomheden indsamler personligt identificerbare oplysninger,

Læs også: Intro til Tilpasning af Vivaldi ‘ s interface med CSS

Afsluttende Ord

Vi havde flere grunde til at holde sig til standard WordPress kommentar system i stedet for at vedtage en tredjeparts-drevet system som Disqus. En af de store bekymringer, at vi har haft med alle disse løsninger blev privatlivets fred. User data, der er gemt på tredje-parts servere, og det selskab, der driver kommentere platform, har adgang til alle data, herunder brugerens IP-adresser og header data.

I tilfælde af at du er gad vide, manglende kontrol var en anden væsentlig grund til ikke at skifte til en tredje-parts drevet kommentar system.

Det er klart, at Zeta-Global er interesseret i de data, der Disqus akkumuleret over årene, og fortsætter med at akkumulere. Pressemeddelelsen noterer sig, at 7% af top 1000 er mest optaget af hjemmesider bruger Disqus.

Nu kan Du: Hvad er dit bud på dette?