Digitale werkplekken moeten geven medewerkers een gevoel van doel

0
25

Nul

Bijna iedere organisatie die zich bezighoudt met de zakelijke levensduur is het denken over digitale transformatie. Digitale transformatie initiatieven worden verwacht om brandstof van de wereldwijde IT-uitgaven met 4,3 procent volgend jaar tot $3.7 miljard dollar, volgens Gartner.

Ook in Azië-Pacific, digitale transformatie wordt omarmd, niet alleen als brandstof voor de groei van bedrijven, maar van de economie. De singaporese overheid, bijvoorbeeld, zei dat het zou plegen SG$2.4 miljard in de komende vier jaar voor de “toekomst-proof” zijn economie en het helpen van lokale bedrijven met hun digitale reis.

Een deel van deze evolutie omvat het maken van een digitale werkplek die bevorderlijk is voor de werknemers van vandaag en morgen-een waar werknemers kunnen creëren en samen te werken veilig en inspireert tot innovatie en creativiteit.

Hoe moeten organisaties koesteren deze nieuwe cultuur van werken? Microsoft samengewerkt met Forbes Insights om te kijken naar wat bedrijven nodig hebben om te overwegen in het creëren van toekomstige werkplekken.

Onder andere de werknemers van de toekomst moet in staat zijn om:

Het visualiseren van grote hoeveelheden dataInnovate en creëren op een snelle paceExpress ideeën met slimme toepassingen

Door het verstrekken van de juiste digitale tools kunnen bedrijven vonk van creativiteit en innovatie bevorderen op hun werkplek. Werknemers in de moderne werkruimten in staat zal zijn om te werken in natuurlijke taal, en door middel van stem, aanraking, een blik. Zij kunnen ook ideeën uit te wisselen door middel van slimme applicaties evenals het ontdekken van en voort te bouwen op de expertise van hun collega ‘ s.

88 procent van de werknemers die het gevoel hebben dat ze controle over waar en hoe ze werken, zijn meer betrokken en voldaan in hun job. Als leiders zijn we bevorderen van een omgeving die stimuleert en inspireert onze medewerkers? Dit kan uw belangrijke onderscheidende factor in het aantrekken van het beste talent in de markt en het versnellen van uw digitale werkplek evolutie.

Download De Nieuwe Cultuur van Werken: niet Achter het verslag nu om meer te weten over het bouwen van uw werknemers van de toekomst.

Verwante Onderwerpen:

Samenwerking

Productiviteit

Smart Office

Mkb

0