Digitale arbejdspladser skal give medarbejderne følelsen af formål

0
41

Nul

Næsten enhver organisation, som er bekymret over business levetid tænker om digital transformation. Digital transformation initiativer forventes at brændstof globale IT-udgifter med 4,3 procent næste år til at nå $3.7 milliarder, ifølge Gartner.

Ligeledes, i Asien og Stillehavsområdet, digitale transformation er ved at blive omfavnet ikke kun som brændstof for vækst af virksomheder, men i de økonomier, som godt. Singapores regering, for eksempel, sagde, at det ville begå SG 2,4 milliarder dollars over de næste fire år til at “fremtidssikre” i økonomien og hjælpe lokale virksomheder med deres digitale rejse.

En del af denne udvikling indebærer at skabe en digital arbejdsplads, som er befordrende for de ansatte i dag og i morgen-en, hvor medarbejderne kan oprette og samarbejde sikkert og inspirerer til innovation og kreativitet.

Så hvordan skal organisationer nærer denne nye kultur, af arbejdet? Microsoft samarbejdede med Forbes Insights at se på, hvad virksomheder skal overveje i at skabe fremtidige arbejdspladser.

Blandt andet de ansatte i den fremtidige behov for at være i stand til at:

Visualisere store mængder af dataInnovate og skabe på en hurtig paceExpress ideer med intelligente applikationer

Ved at give de rigtige digitale værktøjer, virksomheder kan skabe kreativitet og fremme innovation på deres arbejdsplads. Medarbejdere i moderne arbejdsområder vil være i stand til at arbejde i naturlige sprog, og via tale -, rør-og blik. De kan også udtrykke deres idéer gennem intelligente applikationer samt at opdage og bygge videre på den ekspertise af deres jævnaldrende.

88 procent af de medarbejdere, der føler, at de har kontrol over, hvor og hvordan de arbejder mere engageret og opfyldt i deres job. Som ledere er vi fremme et miljø, der styrker og inspirerer vores medarbejdere? Dette kunne være din kritiske differentiator i at tiltrække de bedste talenter på markedet, og fremskynde din digitale arbejdsplads evolution.

Download Den Nye Kultur af Arbejdet: Må ikke Blive Efterladt rapport, der nu er at finde ud af mere om, hvordan til at bygge din arbejdsstyrke i fremtiden.

Relaterede Emner:

Samarbejde

Produktivitet

Smart Office

Små og mellemstore virksomheder

0