Dell-Tekniker”, som PC, servrar, nätverk intäkter stark i Q3

0
29

Noll

Dell Teknik PC-verksamhet fortsätter att stiga som bolaget levererat en balanserad mix av drift intäkter och kostnader per enhet.

Bolaget rapporterade en tredje kvartalet periodens resultat från kvarvarande verksamheter $941 miljoner kronor på en omsättning om sek 19.61 miljarder, en ökning med 21 procent från ett år sedan. Icke-GAAP periodens resultat från kvarvarande verksamheter var sek 1,1 miljarder.

dell-technologies-q3-2018-a.png

Med enheten Dell: s PC-verksamhet klarat sig bra med tredje kvartalet ett rörelseresultat på $672 miljoner på en omsättning på sek 10 miljarder, en ökning med 8 procent från ett år sedan. Dell har dragit nytta av skalfördelar, en uppgång i marknaden och PC som tjänst insatser.

Kommersiella PC-omsättningen ökade med 8 procent från ett år sedan och försäljning av konsumentvaror hoppade 10 procent.

På den infrastruktur sida, Dell EMC levereras intäkter för det tredje kvartalet om sek 7,5 miljarder, med ett rörelseresultat på $678 miljoner kronor. Sa Dell-servrar och nätverk intäkter körde av med inkomster med en tillväxt på 32 procent jämfört med för ett år sedan med platt lagring försäljning.

Dell EMC såg tillväxten i sin hyperconverged system som VxRail och hela-flash lagring matriser.

dell-technologies-q3-2018-b.png
dell-technologies-q3-2018-c.png

Slänga i VMware och Dell Teknik laguppställning levererar även finansiella resultat. Förvärvet av EMC var tänkt att göra Dells Teknik mer infrastrukturbaserad, men PC-verksamheten har trivts sen.

Dessutom, Dell-Tekniker sa att det betalade $1,7 miljarder i skuld i det tredje kvartalet och har betalat ner $9,7 miljarder brutto skuld eftersom utgående förvärvet av EMC.

Dell-Tekniker avslutade kvartalet med totala skulder exklusive dotterbolag $48.5 miljarder och $52,5 miljarder inklusive dem.

Även:

Dell beskriver sakernas internet, strategi, planer på att spendera $1 miljarder kronor på fou under tre yearsDell blir att GE: s främsta IT-leverantör, visar PC, hyperconverged, alla flash styrka i Q2Dell EMC uppdateringar hyperconverged VxRail, XC-Serien system med senaste PowerEdge serversDell EMC-high-performance computing buntar som syftar till att AI, djupt lärande

Relaterade Ämnen:

Datacenter

St

Servrar

Förvaring

Nätverk

0