Dell Technologieën PC’ s, servers, netwerken omzet sterk in Q3

0
27

Nul

Dell Technologieën’ PC-business blijft de stijging van het bedrijf behaalde een evenwichtige mix van het bedrijfsresultaat en de omzet per eenheid.

Het bedrijf rapporteerde in het derde kwartaal een netto verlies uit voortgezette bedrijfsactiviteiten van $941 miljoen op een omzet van € 19.61 miljard, een stijging van 21 procent ten opzichte van een jaar geleden. De Non-GAAP nettowinst uit voortgezette bedrijfsactiviteiten was $1,1 miljard.

dell-technologies-q3-2018-a.png

Door eenheid, Dell ‘ s PC-divisie deed het goed met het derde kwartaal de operationele winst van $672 miljoen op een omzet van $10 miljard, een stijging van 8 procent ten opzichte van een jaar geleden. Dell heeft geprofiteerd van schaalvoordelen, een opleving in de markt en de PC als een service-inspanningen.

Commerciële PC-omzet steeg met 8 procent ten opzichte van een jaar geleden en de verkoop sprong 10 procent.

Op de infrastructurele kant, Dell, EMC geleverde omzet in het derde kwartaal van $7,5 miljard met werkend inkomen van $678 miljoen. Dell zei servers en netwerken omzet reed de winsten voor de omzet met een stijging van 32 procent ten opzichte van een jaar geleden met een flatscreen-opslag verkoop.

Dell EMC zag de groei in de hyperconverged systemen zoals VxRail en all-flash-opslag-arrays.

dell-technologies-q3-2018-b.png
dell-technologies-q3-2018-c.png

Gooi in VMware en Dell Technologieën line-up is het leveren van de (financiële) resultaten. De overname van EMC was de bedoeling om Dell-Technologieën meer op basis van de infrastructuur, maar de PC-business is groot geworden de laatste tijd.

Daarnaast Dell Technologieën zei dat het betaalde $1,7 miljard in de schuld in het derde kwartaal en heeft betaald naar beneden $9.7 miljard bruto-schuld sinds de afronding van de overname van EMC.

Dell Technologieën eindigde het kwartaal met de totale schuld met uitzondering van de dochterondernemingen van $48.5 miljard en $52,5 miljard inbegrip van hen.

Ook:

Dell schetst IoT strategie, plan is om $1 miljard aan R&D meer dan drie yearsDell wordt GE primaire IT-leverancier, geeft PC, hyperconverged, all-flash kracht in Q2Dell EMC-updates hyperconverged VxRail, XC Series-systemen met de nieuwste PowerEdge serversDell EMC-high-performance computing bundels gericht op AI, diep leren

Verwante Onderwerpen:

Datacenters

Pc ‘ s

Servers

Opslag

Netwerken

0