Chrome 63 vs Windows 10 Rand: Google stappen tot rivaliteit met site isolatie beveiliging

0
32

Nul

chromeenterpriseupdates01-max-1000x1000.png

Met Chrome 63, bedrijven kunnen ook zodanig configureren dat het beleid om de toegang te beperken tot uitbreidingen op basis van de machtigingen die vereist zijn.

Google

Google ‘ s nieuwste poging om het los te wrikken bedrijven uit Internet Explorer en houdt ze weg van Windows 10 Rand is een nieuwe beveiligingsfunctie site isolatie, die zorgt elke pagina in zijn eigen proces.

Met de release van Chrome 63, ondernemingsadministrators in staat zal zijn om Chrome te installeren om inhoud te renderen voor elke site in zijn eigen proces.

Als Google merkt op, zodat de veiligheid van de site die geïsoleerd is van andere sites in Chrome biedt ondernemingen de sterkste beveiliging. De techniek is gebaseerd op het dwarsbomen van aanvallen die misbruik maken van kwetsbaarheden in de renderer proces om een kwaadaardige code uitvoeren in Chrome renderen zandbak en informatie te stelen.

Echter, het komt met een aanzienlijke overhead, het stoten van Chrome het geheugen gebruik op Pc ‘ s tussen de 10 en 20 procent.

Chrome is optioneel, per-site isolatie komt als Microsoft blijft verharden Windows 10 Rand met behulp van een hardware-gebaseerde virtualisatie door middel van hulpprogramma ‘ s zoals Windows Defender Toepassing Guard (WDAG), waardoor de Rand om te draaien in een geïsoleerde hardware-omgeving.

In oktober, Microsoft betoogd dat WDAG betekende een grote doorbraak in de sandbox-technologie, omdat het biedt een schild tegen aanvallen op de kernel, die niet beveiligd is, als een aanval ontsnapt de sandbox in de browser.

Het goede nieuws voor eind-gebruikers is dat Google en Microsoft strijden fel op het gebied van veiligheid, de vaststelling van verschillende benaderingen om te beschermen tegen nieuwe aanvallen.

De one-site-per-proces-functie is een belangrijk project voor Chrome. Justin Schuh, engineering lead voor Chrome security, eerder dit jaar, zei site isolatie was het grootste verschil in Google ‘s benadering van beveiliging en zou het superieure Microsoft’ s nieuwe Rand van de verdediging. De technologie belooft om te voorkomen dat de uitvoering van externe code in Chrome renderer zandbak.

Beheerders kunnen ervoor kiezen om te draaien op Chrome site isolatie voor alle sites of selecteer een lijst met websites te isoleren om te draaien in hun eigen rendering proces. Google suggereert inclusief sites die gebruikers inloggen en belangrijke bezienswaardigheden zoals de productiviteit site of intranet.

Chrome nu ook biedt beheerders de mogelijkheid om een beleid dat blokkeert de toegang tot uitbreidingen op basis van de machtigingen die ze nodig hebben.

Deze functie draagt bij aan de mogelijkheid om whitelist en blacklist bepaalde Chrome-extensies. Admins hebben een grote selectie van machtigingen te blokkeren, met inbegrip van audio-opname -, USB -, en video-opname.

Bovendien, Chrome 63 introduceert Transport Layer Security versie 1.3, die is ingeschakeld voor Gmail in de vernieuwde browser.

Google brengt NTLMv2-ondersteuning voor Mac, Linux, Android en Chrome OS. NTLM-of NT LAN Manager is een Microsoft authentication protocol voor Windows.

Chrome 64, door in de vroege 2018, bevat ondersteuning voor NTLMv2 en Uitgebreide Beveiliging voor Verificatie. Chrome is de ondersteuning voor niet-Windows platformen brengt Chrome op deze op hetzelfde niveau als Chrome op Windows.

Het bedrijf zal tevens bieden admins enige speelruimte op een inkomende aanvallen op antivirus software die code injecteert in Chrome processen. Google stelt dat dit een verouderd proces dat ervoor zorgt dat loopt vast.

Chrome waarschuwingen zal adviseren gebruikers om het verwijderen van de antivirus. Het is bemoedigend leveranciers gebruik te maken van andere methoden, zoals Chrome-extensies en eigen Berichten. Vanaf Chrome 66 in April 2018, kunnen gebruikers een melding te zien bijwerken of verwijderen van de foutieve toepassing.

Om tegemoet te komen aan het bedrijf, Google zal bieden voor een nieuw beleid dat geeft beheerders de uitgebreide ondersteuning voor kritische apps die nodig zijn voor het injecteren van code in Chrome te kunnen functioneren.

Tot slot, Chrome 63 update omvat correcties voor 37 kwetsbaarheden. Google betaalde onderzoekers $46,174 voor het melden van de Chrome bugs, waaronder een award voor Microsoft ‘ s Offensief Security Research Team.

Vorige en aanverwante dekking

Google zal het vergrendelen van Chrome op Windows

Doet de Chrome web browser crash op je in Windows? Google van plan is op de vaststelling van een gemeenschappelijke oorzaak voor deze problemen.

Vijf trucs om Google Chrome sneller en beter

Hier zijn vijf trucs om u te helpen de snelheid van uw browser en uw productiviteit te verhogen.

Top van Google Chrome-extensies om uw productiviteit te verhogen, de veiligheid en prestaties

Als u een Google-Chrome-gebruiker en u bent niet gebruik te maken van extensies, dan ben je echt missen. Hier is een selectie van de extensies die specifiek gericht is op het verbeteren van uw productiviteit en privacy.

Verwante Onderwerpen:

Google

Cloud

Big Data Analytics

Innovatie

Tech en Werk

Samenwerking

0