Broadcom, Okta rapport sterk kwartaal

0
29

Nul

Broadcom gemeld zijn vierde kwartaal zijn financiële resultaten op woensdag midden van de stijgende spanningen met Qualcomm ‘ s raad van bestuur. Het bedrijf heeft een netto inkomen van $671 miljoen, of $1,50 per aandeel. De Non-GAAP nettowinst bedroeg $4.59 een aandeel op een omzet van $4.84 miljard.

Wall Street was op zoek naar een winst van $4.52 per aandeel op een omzet van $4.83 miljard. Broadcom ‘ s aandelen stegen iets meer dan twee procent in de late handel.

In bereid opmerkingen, Broadcom chief executive Hock Tan aangeprezen van de vennootschap dapperheid als het gaat om fusies en overnames-een verklaring dat het waarschijnlijk een veeg op Qualcomm ‘s leiderschap voor de afwijzing van Broadcom’ s ongevraagd $130 miljard buy-out bieden.

“We hebben ook gesloten voor de overname van Brokaat vroeg in het eerste kwartaal van het boekjaar 2018, toe te voegen aan onze zeer succesvolle track record van zeer positieve M&A.”

Broadcom aangeboden om te kopen Qualcomm vorige maand in een enorme deal dat zou het mogelijk maken van een halfgeleider, industriële internet en 5G juggernaut. De deal was snel gesloten in een unanieme beslissing van Qualcomm ‘ s raad van bestuur, die zei dat de deal ondergewaardeerd Qualcomm en de vooruitzichten voor de toekomst.

Eerder deze week, Broadcom ingediend, een voorstel tot benoeming van een leien van 11 onafhankelijke bestuurders ter vervanging van Qualcomm hele huidige bestuur, het instellen van de fase voor een proxy gevecht over de controle van de globale chip gigant.

Op andere inkomsten nieuws, identiteit en device management bedrijf Okta gemeld ontvangsten als onderdeel van het derde kwartaal de financiële resultaten.

De in San Francisco gevestigde bedrijf, dat ging het publiek op de NASDAQ markt in April, geplaatst op een niet-GAAP-verlies van 19 cent per aandeel op een omzet van $68.2 miljoen, een stijging van 61 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Analisten rekenden op een verlies van 24 cent per aandeel op een omzet van € 62,8 miljoen eur. Aandelen klom meer dan vijf procent in na een uur handel.

In termen van begeleiding, Okta verwacht vierde kwartaal een omzet tussen de $70 miljoen naar $71 miljoen, met een non-GAAP-verlies tussen de 18 cent 17 cent per aandeel. Wall Street verwacht een verlies van 20 cent per aandeel op een omzet van $67,8 miljoen.

Meer Tech-Inkomsten

Nutanix beats Q1 verwachtingen met grote deals, federale verkoop

VMware beats Q3 winst doelen zoals omzet klimt 11 procent

Vak Q3 resultaten in lijn met de schattingen

HP groeit zowel op een PC en afdrukken van de omzet in Q4

Salesforce levert sterke Q3, ups omzet outlook

Palo Alto Networks-rapporten sterke Q1 resultaten, benoemt nieuwe CFO

Intuit Q1 sterk met 2.55 miljoen QuickBooks Online abonnees

Splunk aandelen stijging op sterke Q3 resultaten

Verwante Onderwerpen:

CXO

Overheid

Veiligheid

0