Broadcom, Okta rapport stærk kvartaler

0
23

Nul

Broadcom rapporterede sin fjerde kvartal finansielle resultater onsdag midt i stigende spændinger med Qualcomm ‘ s bestyrelse. Selskabet leverede en nettoindtægt på dkk 671 mio. $1.50 per aktie. Non-GAAP indtjening var $4.59 en andel på en omsætning på $4.84 mia.

Wall Street var på udkig efter en indtjening på $4.52 per aktie på en omsætning på $4.83 mia. Broadcom ‘ s aktier var op lidt over to procent i slutningen handel.

I forberedte bemærkninger, Broadcom chief executive Hock Tan udråbt virksomhedens dygtighed, når det kommer til opkøb og fusioner — en erklæring, der er tilbøjelige et stryg ved Qualcomm ‘s ledelse for at afvise Broadcom’ s uopfordrede $130 milliarder buyout tilbud.

“Vi har også lukket erhvervelse af Brocade tidligt i første regnskabskvartal i 2018, hvilket bidrager til en meget vellykket track record for meget accretive M&A.”

Broadcom tilbudt at købe Qualcomm sidste måned i en massiv deal, der potentielt ville skabe en halvleder, industrielle internet og 5G, juggernaut. Handlen blev hurtigt lukket ned i en enstemmig afgørelse ved Qualcomm ‘ s bestyrelse, som sagde aftale undervurderet Qualcomm og dens fremtidsudsigter.

Tidligere i denne uge, Broadcom fremsatte et forslag om at udpege en skifer af 11 uafhængige bestyrelsesmedlemmer til at erstatte Qualcomm hele den nuværende bestyrelse, sætter scenen for en proxy kamp om kontrollen af det globale chip-kæmpen.

På andre indtjening nyheder, identitet og device management firma , Okta, rapporterede post indtægter som led i sin tredje kvartal finansielle resultater.

San Francisco-baserede firma, som blev børsnoteret på NASDAQ markedet i April, udgivet en non-GAAP tab af 19 cent per aktie på en omsætning på $68.2 millioner, op til 61 procent fra samme tid sidste år.

Analytikerne forventede et tab på 24 cent per aktie på en omsætning på $62.8 mio. Aktier kravlede op på mere end fem procent i efter arbejdstid handel.

I form af vejledning, Okta, forventer fjerde kvartal en omsætning på mellem $70 millioner til $71 millioner, med en ikke-GAAP tab på mellem 18 cent og 17 cent per aktie. Wall Street forventer et tab på 20 cents per aktie på en omsætning på $67.8 mio.

Mere Tech Indtjening

Nutanix beats Q1 forventninger med store tilbud, federal salg

VMware beats Q3 indtjening mål som indtægter, der klatrer 11 procent

Max Q3 resultater i overensstemmelse med markedets estimater

HP vokser både PC og udskrivning omsætning i Q4

Salesforce leverer stærk Q3, ups indtægter outlook

Palo Alto Networks rapporter stærke Q1 resultater, ansætter ny KONCERNØKONOMIDIREKTØR

Intuit Q1 stærk med 2.55 millioner QuickBooks Online abonnenter

Splunk aktier stigning på stærke Q3 resultater

Relaterede Emner:

CXO

Regeringen

Sikkerhed

0