Microsoft: Detta är vad våra uppfräschade Silicon Valley campus kommer att se ut fram till 2020

0
35

Noll

artist-renderingsvc.jpg

En stor del av Microsofts projektet är att införa en massiv gröna tak och sätta dess hektar stor yta för parkering enligt en fotbollsplan.

Bild: Microsoft

Microsoft snart kommer att göras om Silicon Valley-kontor kommer att vara utformade för att helt ta bort dess beroende av vatten från kommunala källor, med undantag för dricksvatten och sänkor.

Silicon Valley-kontor renovering kommer tillsammans med Microsoft är mycket större översyn av sina huvudkontor i Redmond Washington, som introducerar nya idrottsplatser, vandringsleder och parkering under jord, och kommer att ha tillräckligt med utrymme för dess aktuella med 47 000 anställda plus 8 000 fler.

Microsofts 32-acre Silicon Valley campus i Mountain View är hem för 2 000 medarbetare som arbetar på Outlook.com -, PowerPoint -, Xbox, och andra produkter.

Renoveringen beräknas kunna slutföras senast i December 2019 och moderniserar arbetsplats av 643,000 kvadratmeter. Ombyggnaden lägger 128,000 kvadratmeter till sitt befintliga 515,000 kvadratmeter campus, som har varit i Silicon Valley sedan 1981.

Windows tekokare siktar på “netto noll icke-dricksvatten certifiering” för att minimera campus inverkan på redan ansträngda vattenresurser i Kalifornien, som till största delen är beroende av vatten från Sierra Nevada. Campus kommer att vara utformade så att bara dricka fontäner och handfat kommer att använda vatten från kommunala källor.

“Hundra procent av de byggnader som” icke‑dricksvatten kommer från nederbörd eller på plats återvunnet vatten. Detta kommer att vara en första i Silicon Valley och det visar ett engagemang för innovation och hållbarhet, säger Pauline Souza, från WRNS Studio Arkitektur & Planering, företaget som utformat Microsofts nya campus.

Microsoft avslöjade i rådets planer förra året en stor del av projektet är också att införa en massiv gröna tak och flytta hektar stor yta parkering för att under en fotbollsplan.

Vattnet målet bygger på idén att använda icke-dricksvatten mer än en gång. Det handlar om att tillvarata regnvatten och samla regnvatten och avloppsvatten, som alla får bearbetas på en plats avloppsreningsverk för återanvändning.

Regnvatten samlas in från taken och solpaneler för användning på landskapet och på toaletter. Allt vatten från kök och toaletter kommer att behandlas för användning i bevattning och toaletter. Under tiden fångade dagvatten kommer att användas för levande tak, behandlas sedan av “rain gardens” som kör in i den närliggande Steves Creek-området.

Planen kommer att bidra till att minska vattenförbrukningen med fem procent. Detta utan tvekan bör hjälpa Microsoft att minimera inverkan av den nya gröna utrymmen och ytterligare kontor är det att bygga. Enligt Microsoft kommer att bygga ett fyra hektar stort tak som återinför native ekologi och främjar arter diversifiering i området nära Stevens Creek livsmiljö.

Naturligtvis, det skulle inte vara en Silicon Valley-tech campus utan moderna bekvämligheter, såsom en hälsa-fokus restaurang, athletic fält, och ett nytt gym. Det kommer också att ha en ny conference center, teater, och Microsoft Technology Center.

Tidigare och relaterade täckning

Microsoft: Vi är razing våra Redmond campus för att bygga ett mini city

Inga fler bilar, nya fotboll och cricket fält, kaféer, cykelvägar, broar, pendeltåg, och mer.

Microsoft har precis byggt dessa Wi-Fi träd hus så att personalen kan komma i kontakt med naturen

Att arbeta i Redmond Pacific Northwest Douglas fir för att öka produktivitet och kreativitet för Microsofts anställda.

Läs mer om Microsoft

Microsoft öppnar upp sina Windows-10 Whiteboard app för allmänheten previewMicrosoft, HP, Asus lanserar den stora Windows on ARM, Qualcomm experiment: Här är de viktigaste questionsMicrosoft Azure är den första globala moln leverantör för att distribuera AMD EPYC processorsMicrosoft levererar förhandsvisning av sin nya Azure sakernas internet programvara som serviceBill Gates tycker att du bör läsa dessa 5 böcker (CNET)Sju slutet av året underhåll tips för Windows-klient-system (TechRepublic)

Relaterade Ämnen:

Microsoft

CXO

Digital Omvandling

Tech-Industrin

Smarta Städer

Cloud

0