Industrielle virksomheder undlader at træffe grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger mod hackere

0
41

Nul

Video: Hvad er det næste for ransomware?

På trods af konstante brud på datasikkerheden, kompromiser, og de dyre damage control som følger, de fleste af industrielle virksomheder, der ikke formår at beskytte deres virksomheder ifølge en ny undersøgelse.

På onsdag, den AMERIKANSKE konglomerat Honeywell frigivet ny forskning i sikkerhed i den industrielle sektor.

Titlen, “at Sætte Industriel it-Sikkerhed i Toppen af den administrerende DIREKTØR Dagsorden,” en tilbundsgående undersøgelse i 130 industrielle virksomheder viste, at næsten to-tredjedele af de adspurgte — i alt 63 procent — indrømmet, at de ikke overvåge for mistænkelig adfærd, og 45 procent har ikke engang en cybersecurity ekspert eller leder i stedet.

På trods af mere end halvdelen af disse virksomheder, har 53 procent i alt, der rapporterer, at de har været udsat for mindst én cybersecurity brud, 20 procent stadig ikke gennemføre regelmæssige risikovurderinger.

screen-shot-2017-12-05-at-13-41-39.jpg
screen-shot-2017-12-05-at-13-54-27.jpg

Hertil kommer, at 25 procent af de adspurgte sagde, at de aldrig foretaget penetration test, mens 13 procent sagde, at denne praksis — som kan opdage huller i network security, før angriberne gøre — sker mindre end én gang for hver 12 måneder.

Det industrielle Internet af Ting (IIoT), ved brug af sensorer, Internet of Things (IoT) – enheder, der er indlejret i forbindelse kontrol komponenter, og data analytics, kan enormt forbedre industrielle processer.

Men flere tilslutningsmuligheder, du indfører i et netværk, jo flere muligheder der kan være for at cyberattackers at infiltrere sådanne systemer. Sammen med lange opgradering cykler, der almindeligvis findes i industrien, virksomhederne kan sætte sig op til en cybersecurity hændelse.

I juni i år, Honda blev tvunget til at stoppe produktionen på en fabrik, efter at WannaCry slog interne systemer, og knap en uge senere, medarbejdere var låst ud af Tjernobyl-stråling overvågning af systemer på grund af en vellykket Petya ransomware kampagne.

Det er op til andre industrielle virksomheder at lære fra disse eksempler og stramme op på deres egen kontrol for at forhindre, at blive en frisk offer for cyberkriminelle i fremtiden.

“Beslutningstagere er mere opmærksomme på trusler og nogle fremskridt er blevet gjort for at løse dem, men i denne betænkning understreger, at cybersecurity grundlæggende ikke er blevet vedtaget af en betydelig del af den industrielle samfund,” sagde Jeff Zindel, vice president og general manager for Honeywell Industriel it-Sikkerhed for Kritisk Infrastruktur & IIoT. “For at drage fordel af den enorme fordele af industrielle digital transformation og IIoT, virksomheder skal forbedre deres cybersecurity forsvar og tilpasse sig den øgede trussel landskab nu.”

Se også: Udnyttelse af IoT i virksomheden

Ifølge Honeywell, industrielle virksomheder har brug for at tage sikkerhed langt mere alvorligt, hvis de kommer til at sænke risikoen for en vellykket cyberangreb.

Som en del af denne proces, bør virksomheder drevet i indførelse af bedste praksis på tværs af deres medarbejdere og systemer; gøre industrielle cybersecurity en del af diskussionen i business transformation, indgyde sikkerhed på hvert punkt i produktets cyklus, og fokusere på at opbygge en struktur, som bringer sikkerhedsløsninger og industrielle aktiviteter sammen.

Tidligere og relaterede dækning

Qualcomm: Mesh netværk er fremtidens intelligente hjem

Qualcomms Rahul Patel mener, mesh netværk er afgørende for den fremtidige hjem Wi-Fi-så længe Internetudbydere lære at se dens værdi.

Disse fire store trends kører robotteknologi industrien

Sorten er fantastisk på en af de største automatisering konferencer i Nordamerika, men disse temaer er i overensstemmelse.

Nu, hackere er rettet mod internet-tilsluttede industrielle robotter

En ny rapport afslører, at den industrielle robotter kan nemt blive hacket.

Relaterede Emner:

Sikkerhed-TV

Data Management

CXO

Datacentre

0