Industriella företag misslyckas med att vidta grundläggande säkerhetsåtgärder mot hackare

0
50

Noll

Trots ständiga dataintrång, kompromisser, och dyra skador kontroll som följer, de flesta industriella företag misslyckas med att skydda sina företag enligt en ny undersökning.

På onsdagen den AMERIKANSKA konglomeratet Honeywell släppt ny forskning i tillstånd av säkerhet inom industrin.

Titeln, “Sätta Industriella It-Säkerhet på Toppen av VD Agenda,” en fördjupad undersökning av 130 industriella företag visade att nästan två tredjedelar av de tillfrågade — totalt 63 procent — medgav att de inte bildskärmen för misstänkt beteende, och 45 procent inte ens har en it-expert eller chef på plats.

Trots att över hälften av dessa företag, 53 procent totalt, rapporterar att de redan har utsatts för minst en cybersäkerhet brott, 20 procent är fortfarande inte genomföra regelbundna riskbedömningar.

screen-shot-2017-12-05-at-13-41-39.jpg
screen-shot-2017-12-05-at-13-54-27.jpg

Dessutom har 25 procent av de tillfrågade sade att de aldrig utförs penetrationstester, medan 13 procent säger att denna praxis-som kan upptäcka hål i nät innan angriparna göra-inträffar mindre än en gång per 12 månader.

Den industriella Internet of Things (IIoT), genom användning av sensorer, Internet of Things (IoT) – enheter, inbäddade i anslutning komponenter kontroll och data analytics, kan avsevärt förbättra den industriella processer.

Men ju fler anslutningar du införa i ett nätverk, desto fler möjligheter det kan finnas för cyberattackers att infiltrera denna typ av system. Tillsammans med långa uppgradering cykler vanligt förekommande i branschen, företagen kan ställa sig upp för en it-incident.

I juni detta år, Honda var tvungen att stoppa produktionen vid en fabrik efter WannaCry slog interna system och knappt en vecka senare, anställda var låst av Tjernobyl strålning system för övervakning på grund av en framgångsrik Petya ransomware kampanj.

Det är upp till andra industriella företag att lära av dessa exempel och dra åt upp sina egna kontroller för att förhindra att bli ett färskt offer för cyberbrottslingar i framtiden.

“Beslutsfattare är mer medvetna om hoten och vissa framsteg har gjorts för att åtgärda dem, men den här rapporten stärker den cybersäkerhet fundamenta har inte antagits av en betydande del av det industriella samhället”, säger Jeff Zindel, vice president och general manager för Honeywell Industriella It-Säkerhet för Kritisk Infrastruktur & IIoT. “För att dra nytta av de enorma fördelarna med industriell digital omvandling och IIoT, företagen måste förbättra sin it-säkerhet försvar och anpassa sig till den ökade hotbilden nu.”

Se även: Utnyttja IoT i företaget

Enligt Honeywell, industriella företag måste ta säkerheten på större allvar om de kommer att sänka risken för lyckade it-angrepp.

Som en del av denna process, bör företagen bilresa bästa praxis adoptioner över sin personal och system. göra industriell it-säkerhet del av diskussionen inom business transformation, för att ingjuta trygghet i alla led i produktcykeln och fokusera på att bygga en struktur som ger trygghet lösningar och industriell verksamhet tillsammans.

Tidigare och relaterade täckning

Qualcomm: Mesh-nätverk är framtidens smarta hem Dessa fyra stora trender driver robotics industrin Nu, hackare riktar internet-ansluten industriella robotar

Relaterade Ämnen:

Säkerhet-TV

Hantering Av Data

CXO

Datacenter

0