Wi-Fi og Bluetooth på din iPhone kommer til at få mere besværligt og alt for kompliceret

0
30

Nul

Video: Til iPhone, X, prisen er for en hel masse mere end summen af delene

Husk, når Microsoft lavet radikale brugergrænseflade ændringer i Windows 8, kun at have at gøre flere justeringer og tilbagetrækning som reaktion på kritik, der forårsager unødige besvær for slutbrugerne?

Ser ud som om Apple har et lignende problem med iOS.

Skal læse: Er din iPhone batteriets levetid forfærdeligt på iOS11.1? Her er en midlertidig løsning

Med iOS 11, Apple lavet en ændring i, hvordan Kontrol Center arbejdet. Knapper, der tidligere havde slukket Wi-Fi og Bluetooth-nu kun forhindret nye forbindelser, holde radioer tændt, så, at funktioner såsom faldskærms udspring, Personlige Hotspot, og Handoff fortsætte med at arbejde, og Apple-Ur og Apple Blyant fortsætte med at arbejde.

Hvad mere er, kan deaktivering af Wi-Fi-og Bluetooth-brug af Kontrol Center, kun var midlertidigt, og ville vende tilbage på under følgende betingelser:

Wi-Fi:

Wi-Fi er slået tilbage på i Kontrol Center Du oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk ved hjælp af Indstillinger > Wi-Fi skal Du gå eller køre til en ny placering, Det er 5 AM lokal tid iOS-enheden er genstartet

Bluetooth:

Bluetooth er slået tilbage på i Kontrol Center Du opretter forbindelse til et Bluetooth-tilbehør på Indstillinger > Bluetooth – Det er 5 AM lokal tid iOS-enheden er genstartet

Permanent deaktivering af Wi-Fi-og Bluetooth-indebærer at gå ind i appen Indstillinger ( Indstillinger > Wi-Fi og Indstillinger > Bluetooth) og trykke på de relevante knapper.

Som du kan forestille dig, dette forårsagede en masse bruger forvirring, især da det eneste sted, hvor Apple havde dokumenteret, at denne ændring var en support-side, at den gennemsnitlige brugere aldrig kommer til at se.

Som det er normen med dårligt gennemtænkt brugerflade ændringer, Apples plan at forbedre denne ændring er nu peber, iOS med popups og tekst, stikord. Og disse ændringer har vist sig i den nyligt udgivet beta 3 af iOS 11.2.

Her er de ændringer.

Første one-off pop op (luk det uden at læse det ordentligt, og det er gået og ikke kommer tilbage):

​Wi-Fi/Bluetooth popups in iOS 11.2 beta 3

Wi-Fi/Bluetooth popups i iOS 11.2 beta 3

Efter den popup, får du en lille besked i toppen af Kontrol Center skærmen:

​Wi-Fi/Bluetooth notifications in iOS 11.2 beta 3

Wi-Fi/Bluetooth-anmeldelser i iOS 11.2 beta 3

Hvis du er nødt til at have en popup-og tv tekst til at forklare, hvordan noget virker, så du har fejlet i at skabe en nem at bruge brugergrænseflade. Popup er især sjuskede, fordi det er nemt at afvise. Også, er det ikke helt forklare, hvordan den fungerer, og blade ud af, under hvilke omstændigheder Wi-Fi og Bluetooth, bliver reenabled.

Jeg forstår, hvad Apple forsøger at gøre her, men det er et hack. En bedre løsning ville være for Apple at have en tre-vejs-indstilling på knapper (on, off, soft off) eller sætte en valgmulighed i Indstillinger app til at ændre adfærd for Kontrol Center knappen.

Bare ved at ændre, hvordan noget virker, og så pudsning en popup over toppen af, at forandring er en forfærdelig brugergrænseflade oplevelse.

Det er ikke noget, som jeg ville forvente fra Apple.

Se også:

Alt, hvad du behøver at vide om opladning af din iPhone X eller iPhone 8 iPhone X ikke redde Apple fra desperat brug for et ‘next big thing’ Kan du sprænge din iPhone x/8 ved at placere den på en trådløs oplader pad, mens den oplades med et kabel? Apple Ur 3 er awesome USB-C er en total container brand, fordi vi vil have det til at gøre for meget for hurtigt iPhone 8 bedste feature er, at de fleste mennesker vil aldrig komme til at bruge iOS 11.0.1 opdatering forårsager kaos for nogle iPhone-og iPad-brugere

Relaterede Emner:

Apple

iPhone

Mobil-OS

Mobilitet

Virksomhedens Software

0