Wi-Fi en Bluetooth op je iPhone gaat krijgen meer omslachtig en te ingewikkeld

0
32

Nul

Video: Voor de iPhone X, de prijs is een stuk meer dan de som van de delen

Vergeet niet bij Microsoft radicale wijzigingen in de gebruikersinterface in Windows 8, alleen om meer tweaks en terugstappen in reactie op kritiek, het veroorzaken van onnodig gedoe voor eindgebruikers?

Ziet eruit als Apple is met een soortgelijk probleem met iOS.

Moet lezen: Is uw iPhone batterij leven vreselijk iOS11.1? Hier is een tijdelijke oplossing

Met iOS 11, Apple heeft een verandering in de manier waarop het Control Center gewerkt. Toetsen die eerder uitgeschakeld Wi-Fi en Bluetooth nu alleen voorkomen van nieuwe verbindingen, het bijhouden van de radio ‘ s ingeschakeld zodat functies zoals AirDrop, Persoonlijke Hotspot, en de Overdracht verder te werken, en het Apple-Horloge en Apple Potlood blijven werken.

Wat meer is, het uitschakelen van Wi-Fi en Bluetooth met behulp van het Control Center slechts tijdelijk was, en zou weer terug op onder de volgende voorwaarden:

Wi-Fi:

Wi-Fi is ingeschakeld op terug in het Control Center U verbinding maken met een Wi-Fi-netwerk met Instellingen > Wi-Fi – U lopen of rijden naar een nieuwe locatie, Het is 5 UUR lokale tijd op Het iOS-apparaat opnieuw is opgestart

Bluetooth:

Bluetooth is ingeschakeld op terug in het Control Center U een Bluetooth-accessoire aansluiten op Instellingen > Bluetooth Het is 5 UUR lokale tijd op Het iOS-apparaat opnieuw is opgestart

Permanent uitschakelen van Wi-Fi en Bluetooth gaat gaan in de app Instellingen ( Instellingen > Wi-Fi en Instellingen > Bluetooth) en het schakelen van de desbetreffende knoppen.

Zoals u zich kunt voorstellen, dit zorgde voor veel verwarring bij gebruikers, vooral omdat de enige plek waar Apple had gedocumenteerd deze wijziging was op een pagina support (ondersteuning) dat de meeste gebruikers nooit meer zult zien.

Als de norm met slecht doordachte wijzigingen in de gebruikersinterface, de Apple van plan om te verbeteren op deze wijziging is nu aan peper iOS-met pop-ups en tekst te horen. En deze veranderingen zijn verschenen in de onlangs vrijgegeven beta 3 van iOS 11.2.

Hier zijn de veranderingen.

Ten eerste, de eenmalige popup (bij het lezen zonder het goed en het is weg en komt niet terug):

​Wi-Fi/Bluetooth popups in iOS 11.2 beta 3

Wi-Fi/Bluetooth pop-ups in iOS 11.2 beta 3

Na de pop-up, krijg je een klein bericht op de top van het Control Center scherm:

​Wi-Fi/Bluetooth notifications in iOS 11.2 beta 3

Wi-Fi/Bluetooth notificaties in iOS 11.2 beta 3

Als u een pop-up en de tekst op het scherm om uit te leggen hoe iets werkt, dan heb je gefaald in het creëren van een eenvoudig te gebruiken user interface. Het pop-up is vooral slecht omdat het makkelijk te ontslaan. Ook is het niet volledig uit te leggen hoe de interface werkt, en de bladeren van de omstandigheden waaronder Wi-Fi en Bluetooth wordt opnieuw ingeschakeld.

Ik begrijp wat Apple probeert te doen hier, maar het is een hack. Een betere optie zou zijn voor Apple om een drie-weg-optie op de knoppen (aan, uit, soft-uit) of een optie in de Instellingen – app om het gedrag van het Control Center knoppen.

Alleen het veranderen van hoe iets werkt, en dan stukadoors-een pop-up over de top van die verandering is een verschrikkelijke user interface ervaring.

Het is niet iets dat ik zou verwachten van Apple.

Zie ook:

Alles wat u moet weten over het opladen van je iPhone X of iPhone 8 De iPhone X niet opslaan van Apple hard nodig hebben van een ‘next big thing’ Kunt u blow-up van uw iPhone x/8 door het te plaatsen op een wireless charger pad tijdens het opladen met een kabel? Het Apple-Horloge 3 is geweldig USB-C is een totaal dumpster vuur omdat het te veel te doen te snel De iPhone 8 is het beste kenmerk is er een die de meeste mensen nooit zullen komen in iOS 11.0.1 update ravage veroorzaakt voor sommige iPhone-en iPad-gebruikers

Verwante Onderwerpen:

Apple

iPhone

Mobiele OS

Mobiliteit

Enterprise Software

0