Smartphone overvågning: Er du beruset?

0
47

Nul

blurred-motion-car-drivers-view-traveling-through-tunnel.jpg
snowflock/istock.com

I en nylig papir, ved Hjælp af Telefonens Sensorer, og et Kunstigt Neuralt Netværk til at Opdage Gangart Ændringer i Løbet Drinking Episoder i det Naturlige Miljø, en tværfaglig gruppe af forskere ved University of Pittsburgh, fandt, at smartphones og AI kan give overraskende præcise estimeringer af din alkoholpromille koncentration (AKB) – med meget lidt data.

Party dyr

Forskerne brug for unge voksne, der drikker for meget at træne AI. At være på et college campus, de behøvede ikke at se meget langt. Den lokale skadestue (jeg gætter på college ambulatorium) viste sig at være en god jagt jorden.

En convenience sample af unge voksne (i alderen 21-26 år), som fremlægges til et bymæssigt skadestue (ED) . . . blev ansat. I alt 28 medicinsk stabil ED patienter, som ikke var der søger behandling for stofmisbrug, ikke beruset, og der var på vej til at blive udskrevet til hjemmet, blev kontaktet af forskningspersonale. Blandt dem, der er berettiget til at blive kontaktet, 23 patienter givet samtykke til at gennemføre et alkohol-brug alvor skærmen.

Overraskende – for mig – kun 10 af sværhedsgraden kontrolpersonalet opfyldt undersøgelsen tilmelding krav. Alle deltagerne var forsynet “med ressourcer til alkohol behandling.” Jeg er en fortaler for regelmæssige interne alkohol behandling, så +1 der.

Der er en app til at

At være videnskab, selvfølgelig, man kan ikke teste gangart på folk, der ikke kan gå. Så der var en gang test. Ved hjælp af en app kaldet DrinkTRAC.

Den DrinkTRAC app er udviklet med Æbler [sic] ResearchKit platform, da det giver mulighed for praktisk og professionel-vist, modulære opbygninger, at indarbejde timet psykomotorisk opgaver.

Pudsig, meget pudsig

At læse mellem linjerne, og det ser ud til de forskere, der fik de fleste af undersøgelsen medlemmer fra Pitt ‘ s (uofficielle) 8 år BA program, er i alderen 21 til 26, og justeret kriterierne i overensstemmelse hermed:

Vi ændrede gangart opgave at tage mindre end 45 sekunder til at optimere afslutning og mindske risikoen for forstyrrelser, der kan påvirke opgaveløsningen.

At spørge dem, der drikker, til at gå mere end 45 sekunder? Ambulant grusomhed!

Menneskelige eksperimenter er et etisk minefelt. Forskerne var omhyggelig:

Vi opmærksom på, at deltagerne ikke at fortsætte, hvis de følte, at de ikke kunne sikkert gå 5 skridt i en lige linje uden hjælp.

Alvorligt

App ‘ en samlet 3-akse acceleration og vinkelhastighed hver 10 millisekunder (ms) i 30 sekunder til at bestemme egenskaberne for den pågældende persons gangart.

Vi har også målt den holdning af den enhed, der er beregnet enheden orientering ved hjælp af accelerometer, magnetometer, gyro. Disse værdier giver Euler vinkler af enheden.

At data fodret med en Bayesiansk Legaliseret Neurale Netværk (BRNN) til at give en anslået alkoholpromille Koncentration (eBAC). De fandt, at systemet, ved hjælp af 128-data punkter, gav et falsk positivt mindre end 20 procent af tiden.

Opbevaring Bits tage

Ikke overraskende, at de meget følsomme sensorer på vores telefoner kunne dokumentere ændringer i gang, eller at gangart er direkte berørt af BAC. Hvad der er overraskende er deres nøjagtighed med kun 128 data punkter.

Hvis en 100 millioner mennesker, der rapporterede deres gangart, og dem, der er kendt for at være på barer blev analyseret, kunne vi skabe en utrolig detaljeret analyse af gangart og (anslået) at drikke, med milliarder af data punkter. Data point feed AI.

Din telefon ved din BAC, at du er i en bil, så hvad så? Hvis tech stjerner align, din barnepige-telefonen vil blot fortælle din bil, kan du ikke, at drevet. Ikke dårligt.

Men det kan også ringe til politiet, har du arresteret. Kan vores udstyr tage 5th Ændring mod selvinkriminering?

Kombinationen af milliarder af enheder og muligheden for at indsamle, analysere, beslutte og butik – alle med lidt menneskelig hjælp – betyder, at det vil være muligt at vide, intime detaljer om dit liv, du kan ikke være bevidst om, såsom din alkoholpromille koncentration. Vi kan stort set eliminere drunk kørsel – men til hvilken pris?

Høflige bemærkninger velkommen, selvfølgelig.

Relateret:

Som Kongressen grubler overvågning reformer, her er de gode, dårlige og grimme optionsBackdoors, kryptering og internet-overvågning: Hvilken vej nu?OS spionchef vender naturligvis vil ikke sige, hvor mange Amerikanere, der er fanget i NSA surveillanceUN privatliv vagthund siger ‘lidt eller ingen beviser’, at den massive overvågning virker

Relaterede Emner:

Sikkerhed

Digital Transformation

CXO

Tingenes Internet

Innovation

Virksomhedens Software

0